Sladké letní cestování s novinkami BigBoy

BigBoy do každé kapsy... ale i batohu, tašky, kabelky nebo kufru. Znáte to všichni. Sbalit se na dovolenou je někdy opravdu náročné. Kolik vzít jídla, aby nebyl batoh moc těžký? Jak zajistit super snídani, když je k dispozici jen varná konvice? S novinkami od BigBoy to hravě zvládnete a své oblíbené chutě si užijete i v opravdu náročných podmínkách.

Sladké ořechové krémy BigBoy jsou skvělé pro každou příležitost. Do kaše, do jogurtu, nebo když vás honí mlsná a potřebujete extra dávku energie. Pochutnáte si na chatě i na horské túře. Kdo by se ale chtěl tahat s kufrem plným cinkajících skleniček? Naštěstí je tu skvělé řešení! Nejoblíbenější Big Bueno a vydatný proteinový krém Tmavý nugát si můžete nyní vychutnat v praktických tubách. Parťák na cesty, který je vždy po ruce a vejde se i do toho nejmenšího zavazadla, nebo do kapsy!

Dokonce i letní rána bývají občas chladná a něco teplého před celodenním výletem by se opravdu hodilo. S kaší v kelímku od BigBoy vykouzlíte dokonalou snídaní raz dva. Stačit bude jen horká voda a proteinová rýžová kaše je za pár minut na stole. Přidejte sušené ovoce, semínka nebo lžičku ořechového krému a vychutnejte si snídani jako v prvotřídním hotelu.

Praktické a navíc opravdu lahodné jsou nové proteinové croissanty. Měkoučké a voňavé, pro malý hlad i velkou chuť. A když máte „náhodnou“ po ruce i svůj oblíbený ořechový krém... Geniální spojení!

Vše koupíte na www.bigboy.cz