Nejen pro školou povinné. Sešity z Fleru rozveselí dny dětem i dospělým

Voňavý papír, listy ještě nepomačkané, krasopisně nadepsat… Začátek školního roku symbolizuje nový svěží start, ať už to pro vás osobně znamená cokoliv. Chystáte se vy nebo vaše děti usednout do školních lavic? Chtěli jste si už dlouho sepsat oblíbené recepty? Trénovat hezčí rukopis? Nebo prostě jen milujete krásné sešity? Z nabídky tvůrců z Fler.cz si vybere úplně každý.

Čistý a praktický design výrobků, které vznikají v limitovaných edicích či sezonních kolekcích, přináší značka formace design. Ručně vyráběné sešity někomu evokují retro nostalgii školních dnů našich rodičů, jinému zase trendy skandinávskou estetiku.

Sešit A5 červeno-modré kytičky, značka: fler.cz/formace-design, 120 Kč

Pestrobarevná grafika Terezy Rubé alias hoopoe design je rozpoznatelná na první pohled a i ty nejnudnější předměty s ní budou veselejší. Sešity si můžete pořídit jednotlivě nebo v sadě tří různých formátů a designů.

Sada sešitů A6, A5 a A4 barevná, zn.: fler.cz/hoopoe-design, 259 Kč

Akvarelovými malbami zdobí své sešity Agáta Žáčková, která tvoří pod značkou HELLO KAKTUS. Nejčastěji na nich najdete motivy zvířat, která potěší jak děti, tak i dospěláky.

Sešit A5 tečkovaný „LEDNÍ MEDVĚDI“, značka: fler.cz/hello-kaktus, 155 Kč

Péťa a Katrin z třeboňského Papírnictví by Ročenkomat si potrpí na kvalitní grafický papír a hravý design. Výsledkem jsou nepřehlédnutelné sešity, diáře, samolepky a další papírenské výrobky s milými motivy.

Sešit A5 linkovaný ~ lama, značka: fler.cz/papirnictvi-by-rocenkomat, 65 Kč