Z mrazničky chladničkou během chvilky! Miele představuje funkci Freeze&Cool

Čeká vás rodinná sešlost, grilovací párty s přáteli nebo velkolepá oslava narozenin vašich nejmenších? Tak to jistě přemýšlíte o tom, jak vaše už tak plná chladnička pojme všechny ty dobroty, které se chystáte nabídnout hostům. Už nemusíte mít žádné obavy, právě pro vás si totiž Miele připravilo novinku – chladničku s mrazničkou KFN 4898 AD. Je dostupná ve třech barevných variantách, může se pochlubit energetickou třídou A a především – geniální funkcí Freeze&Cool!

Čerstvé jako nikdy předtím

Přístroj je navržen tak, aby nabízel nejen maximální délku čerstvosti uchovávaných potravin, ale také dokonalý komfort a mimořádnou flexibilitu. Díky technologii PerfectFresh Active s aktivním zvlhčováním zjistíte, že potraviny mohou zůstat čerstvé až 5x déle, než je obvyklé. To znamená nejen více chuti, ale i méně plýtvání.

V hlavní roli flexibilita a individuální nastavení

Díky inovativní funkci Freeze&Cool snadno přeměníte mrazicí část na chladicí a získáte tak ještě větší úložný prostor pro své potraviny. Nastavitelné osvětlení FlexiLight 2.0 umožňuje individuální umístění, police FlexiBoard zase vytváří dostatek místa i pro vysoké nádoby a  zachovává úložnou plochu v zadní části pro ještě efektivnější využití prostoru.

Miele KFN 4898 AD nabízí i možnost jemného seřízení vnitřních dvířek. Díky individuálnímu přenastavení výšky polic ve dvířkách lze prostor optimálně využít.

Barevné varianty a snadné otevírání bez rukojeti

Rádi si vybíráte z barevných verzí přístrojů? Tak to budete z KFN 4898 AD doslova nadšeni. Nabízí se totiž ve variantách briliantová bílá, grafitově šedá a BlackSteel, které skvěle doplní zvolenou barvu kuchyně a ostatních přístrojů.

Revoluční systém Click2open umožní mimořádně snadné a elegantní otevírání v přístrojích bez rukojeti. Díky propracovanému systému lze snáze překonat podtlak v chladničce a přístroj tak lehce otevřít. Click2open je nenápadně ukrytý v boční straně dvířek a nenarušuje tak vnější design přístroje.

Chytrá domácnost je samozřejmostí

Společnost Miele byla první, která svým zákazníkům nabídla zapojení veškerých přístrojů do systému inteligentní domácnosti. Protože nejinak je tomu i u tohoto modelu, můžete si užívat veškeré výhody Miele@home.

Chladnička s mrazničkou KFN 4898 AD představuje nový rozměr v uchovávání potravin a přináší do něj více čerstvosti, komfortu, individuality a flexibility. Na její další skvělé vlastnosti se zeptejte našich kolegů v Miele Experience Centrech v Praze a Brně, nebo autorizovaných prodejních partnerů Miele.

K dostání je i na e-shopu.