Tričko od Patrick Poppet pro milovnice kabelek a šampaňského

Bílé tričko tvoří základ šatníku každé ženy. Všechny ho milujeme, všechny ho nosíme a oceňujeme, jak je multifunkční. Funguje k džínám, úzké sukni i elegantním kalhotám. Jedná se o velmi frekventovaný kousek, proto by měl být z kvalitního materiálu. Nejlépe z organické bio bavlny s certifikáty Oekotex a GOTS. Tento materiál je vyráběn s ohledem na životní prostředí a navíc disponuje skvělými vlastnostmi. Mezi ně patří vysoká prodyšnost a savost. Tvoří ho jemná vlákna, která zaručují příjemný pocit při nošení.

Potiskem na vašem bílém tričku se také můžete vyjádřit, vyjevit skrze vkusnou grafiku, kdo jste a co vás vystihuje. A pokud jste milovnicí kvalitních kabelek a prémiového šampaňského, budete potřebovat tričko s některým z potisků od české značky Patrick Poppet.

Zvolit si můžete ze tří variant tu, s níž se nejvíce identifikujete. Bílé tričko Patrick Poppet se stane vaší druhou kůží. Budete ho nosit ke sportovním i elegantním outfitům a hlásat jeho prostřednictvím, že máte dobrý vkus a oceňujete kvalitu. Ať ve výběru šampaňského, kožené kabelky nebo trička.

Mini kolekce triček Patrick Poppet je pokračováním úspěšné spolupráce s Terezou Franc, 1. českou Madame Cognac & Champagne. Na tvorbě grafiky se rovněž podílela Adéla Žižková, studentka prestižní umělecké školy Central Saint Martins v Londýně.

Prodejní cena trička z organické bio bavlny je 990 Kč.

Více informací naleznete na

https://www.patrickpoppet.cz/organicka-tricka/