Mocná astrologie – odhalte tajemství erotiky podle znamení zvěrokruhu

Astrologický svět sexu

Věříte na horoskopy nebo jim nepřikládáte velkou váhu? Ať tak či tak, faktem je, že astrologie se neomezuje pouze na předpovídání budoucnosti. Poměrně hezky dokáže popsat profilový charakter jednotlivých znamení, a to včetně pohledu na intimní oblast lidského života.

Astrologie v ložnici aneb s kým to bude nejlepší

Horoskopy se nejčastěji zaměřují na tradiční oblasti - zdraví, spokojenost, finance, pracovní úspěch, ale i na lásku a vztahy, nevyjímaje intimní oblasti. „Astrologické postavení planet dokáže říct něco o tom, jak jednotlivá znamení zvěrokruhu ovlivňují naše sexuální preference, milenecké schopnosti či sexuální praktiky. Každé znamení tak má v ložnici své jedinečné charakteristiky. Na téma astrologie a sex bylo napsáno mnoho knih a zájem o ně není malý,“ říká Jan Adamica, majitel sexshopu e-kondomy.cz. Za ohnivé a vášnivé a milence bývají označování Lvi, Štíři či Býci. Naopak Panny či Kozorohové upřednostňují stabilní hluboké sexuální prožitky. Smyslné Váhy překvapí svojí vynalézavostí. Vodnáři, Střelci či Blíženci jsou otevřená znamení, která jdou proti všem konvencím, okouzlí svůj protějšek a sex s nimi bývá nápaditý.

Erotická chemie podle zvěrokruhu

Každé znamení má svoje unikátní vlastnosti, které ho činí v posteli jedinečným. Sexuální kompatibilita je důležitá nejen pro erotický prožitek, ale i pro vztah samotný. Jednoduše řečeno, když vám to nebude klapat v posteli, tak zřejmě ani v osobní partnerské rovině. A která znamení se k sobě hodí nejlépe? Obecně lze říct, že pokud se sejdou dvě stejná znamení, pak najdou vzájemné erotické porozumění a naplní se jejich očekávání. V kombinaci s ostatními znameními například u Býků erotická chemie dobře funguje s Váhami, Štíry či Střelci. Erotické škádlení si nejvíce užijí Štíři sami mezi sebou, baví je to ale i s Býky, Váhami, Raky a Rybami.  

Znamení, která v sexu překvapí

Sexuální jedinečnost jednotlivých znamení spočívá i v rozmanitých sexuálních sklonech a preferovaných praktikách. Například Kozorohové preferují tradiční formy intimností, naopak Berani jsou znamením impulzivním, zkoumají tak rádi nové možnosti v oblasti svého sexuálního života.  S Býky zažijete skutečně dlouhou noc a dopřejí vám tolik smyslných prožitků, kolik jen snesete. Váhy jsou považovány za mistry v oboru svádění, v posteli se nebojí experimentovat a zkoušet nové věci. Dominantní Štíři přenášejí svoji povahu i do ložnice, svoji hlavní roli umějí hrát bravurně, sex s nimi bývá mimořádně intenzivní zážitek. Znamením pravé mužské sexuality, s nímž zažijete doslova erotickou bouři, jsou Lvi. Naopak jemný vanilkový sex s hlubokými prožitky a něžnými dotyky zažijete s milenci narozenými ve znamení Panny.

Kdo se nebojí experimentovat

Některá znamení se vyznačují svojí sexuální živelností a otevřeným přístupem k novým věcem či experimentům. Sex s nimi určitě nebude odbytá rychlovka, ale dlouhá žhavá noc, u které možná vystřídáte několik sexuálních poloh a erotických pomůcek.  „Erotické pomůcky dokážou smyslně obohatit milostný život. V dnešní době nejsou tabu, naopak bývají častou součástí erotických intimností. Dělají sex vzrušující a zábavnější aktivitou, oběma partnerům dokážou zajistit hlubší erotické a hlavně opakované prožitky,“ vysvětluje Jan Adamica, majitel sexshopu e-kondomy.cz. Taková hravost je blízká především Býkům, kteří nepohrdnou žádnou postelovou hračkou, která dokáže sex ještě více okořenit. Berany láká dominance – bandážování či pásky přes oči, podvazky, to jim je vlastní. O Kozorozích se říká, že kromě jejich vlastního potěšení je pro ně stejně důležité uspokojit i partnera, rádi tak často používají párové vibrátory, které je možné pomocí aplikací ovládat i na dálku. „Erotické hrátky na dálku umožňují například některé vibrátory Lovense, kdy můžou být milenci ve stejné místnosti, ale klidně i na druhém konci světa a přesto si oba můžou užívat interaktivní erotické zážitky,“ uzavírá Jan Adamica.

Ať už je tedy pravda, jestli astrologie ovlivňuje sexuální život, či nikoli, nejdůležitější na celém milostném životě je fakt, že osobní preference a chemie mezi partnery jsou těmi nejzásadnějšími parametry pro to, aby vám to doma klapalo jak v ložnici, tak mezi sebou navzájem.