Pohodlné i stylové festivalové outfity pro pány od ANSON’S

K létu neodmyslitelně patří pestrá nabídka filmových či hudebních festivalů. Některé z nich se řadí k významným společenským událostem a vyžadují náležitý oděv, jiné však nechávají outfit ryze v režii účastníků a nahrávají zejména pohodlí a stylu. Současně by měly však splňovat nároky na praktičnost a odolnost vůči nástrahám festivalového počasí. Všechny takové kousky a mnohem více najdete v módních domech s pánskou módou ANSON’S ve Westfield Chodov a Arkády Pankrác, a to včetně širokého výběru mezinárodních a exkluzivních značek a týmu zkušeným módních poradců v super moderním a módním prostředí, které značka nabízí

Švihák lázeňský

Pokud se letos chystáte na karlovarský filmový festival a přemýšlíte nad tím, co si sbalit s sebou, máme pro vás pár tipů. Na denní návštěvy filmů či procházky po kolonádě se nejlépe hodí jednoduché střihy v osvědčených barvách, které vám poskytnou komfort na celý den, přitom ale budete stále vypadat stylově. S bílým trikem (MCNEAL, 539 Kč), béžovými letními kalhotami (MCNEAL, 1 899 Kč) a ležérními teniskami (TOMMY HILFIGER, 3 299 Kč) nikdy nešlápnete vedle. Zkuste outfit doplnit slunečními brýlemi a stylovou ledvinkou, které vašemu looku dodají ten správný šmrnc.

Obléknout můžete také krátké nohavice a košili s dlouhým rukávem, díky které docílíte elegantnějšího vzhledu. Skvělou kombinací je klasická bílá či modrá košile z přírodního materiálu a šortky ve světlých barvách. K tomu zvolte ladící opasek, vhodnou obuv a hurá na promenádu.

Hlavně pohodlně!

Komfort a styl v jednom. To jsou hlavní a v zásadě jediná kritéria, kterých se držte při výběru outfitu na open air hudební festival. Letošní trendy jsou plné nestárnoucí klasiky, které vévodí denim, taková džíska (TOMMY JEANS 4 199 Kč) či riflové šortky (REVIEW 1 099 Kč) jsou pro akce pod širým nebem jako stvořené. Doplňte je výrazným trikem, pohodlnými teniskami a hravými výraznými doplňky, které z vás udělají hvězdu festivalu.

ANSON’S, obchod s pánskou módou, který patří do skupiny Peek & Cloppenburg, naleznete v nákupním centru Westfield Chodov a Arkády Pankrác.