Perfektní grilování si za každého počasí užijete s Miele

Představte si dokonalou večeři. Rodina a přátelé se smějí, sklenice cinkají a vzduch je plný vůně čerstvě připravených pokrmů. V takových chvílích, kdy se radost ze života, gurmánské potěšení a společenský zážitek snoubí dohromady, je třeba mít k ruce to nejlepší z kulinářských nástrojů. A právě takovou sadu vám nabízí Miele – z kombinace tepanu Yaki, grilovací desky Gourmet a vinotéky budete nadšeni vy i vaši hosté. Excelentní grilovačku si navíc můžete užít za každého počasí!

Grilujte jako profesionál i doma v kuchyni

Vyzkoušejte unikátní zážitek z vaření s grilovací deskou Gourmet a tepanem Yaki Gourmet od Miele. Tyto dva doplňky vám nabízejí netušené možnosti pro přípravu pokrmů přímo ve vaší kuchyni a přinesou do vašich receptů novou svěžest a originalitu.

Grilovací deska od Miele představuje dokonalé spojení tradičního grilování s moderními technologiemi. Je ideální pro indukční varné desky, především pro ty s PowerFlex a celoplošnou indukcí. Její vlnitý povrch zaručuje autentické grilovací aroma. Kvalitní nepřilnavá vrstva zaručuje, že se pokrmy nebudou připalovat a funkce FixPosition – čtyři silikonové patky zajišťují stabilitu.

Tepan Yaki Gourmet umožňuje přípravu zdravých a lehkých pokrmů a díky prémiové vícevrstvé nerezové desce nabízí rovnoměrné opékání. Stejně jako grilovací deska, je i tepan optimální volbou pro indukční varné desky s PowerFlex a celoplošnou indukcí a je vybaven funkcí FixPosition pro bezpečnost a stabilitu.

Oba tyto produkty jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální flexibilitu při přípravě pokrmů od steaků a mořských plodů přes kuřecí prsa po zeleninou. Vy si je tak můžete vychutnat v pohodlí vaší kuchyně bez ohledu na počasí a roční období, zkrátka kdykoliv máte chuť.

Náš tip: Podívejte se, jak využívá grilovací desku Gourmet špičkový šéfkuchař a ambasador Miele pan Zdeněk Pohlreich:

Sklenka dobře vychlazeného vína podtrhne jedinečný kulinářský zážitek

Co by bylo lepšího doplňkem k vašim mistrovským pokrmům než sklenka lahodného vína? Vinotéky Miele vám umožní skladovat a servírovat víno v ideálních podmínkách, přesně tak, jak to doporučují someliéři. Díky mimořádně přesnému nastavení teploty a vlhkosti jsou vaše vína uchovávána v nejlepší možné formě.*

Tónované bezpečnostní sklo s UV filtrem, ventilátor studeného vzduchu pro regulaci teploty a vlhkosti, a kompresor s nízkými vibracemi - všechny tyto prvky do sebe perfektně zapadají a poskytují drahocennému moku neustálou péči na nejvyšší úrovni. Vinotéka Miele dokonce v některých ohledech překonává i tradiční vinné sklípky – např. svou schopností nastavit až tři rozdílné teplotní zóny, díky kterým můžete dosáhnout ideální servírovací teploty pro různé typy vín. To vše zajišťuje, že vaše vína budou vždy připravena k servírování v ideálním stavu.

Dalším revolučním prvkem je FlexiFrame, systém roštů, které lze jednoduše přesunout, aby se přizpůsobily jakémukoliv tvaru láhve. Tak můžete skladovat láhve všech velikostí v ideální poloze a s perfektní stabilitou.

Design vinoték Miele je elegantní a sofistikovaný. Díky funkci Push2Open, kdy stačí jen lehce zatlačit na dvířka a přístroj se otevře, je vinotéka nejen praktická, ale také dokonale integrovatelná do designu každé kuchyně.

Chcete mít vždy přehled o své kolekci vín? S magnetickými NoteBoards si můžete snadno zaznamenat informace jako původ, ročník nebo druh révy.

Vinotéka Miele je dokonalou kombinací inovací, designu a vysoké kvality. Jde o perfektní volbu pro všechny, kteří chtějí svým vínům poskytnout tu nejlepší péči. S Miele je vaše víno v těch nejlepších rukou.

*Vybavení záleží na modelu.