Chystáte se na dovolenou u moře? Vybavte se žhavými trendy na pláž!

Jedním z nejdůležitějších kousků, bez kterých se na dovolené kdekoliv u vody neobejdete, jsou plavky. Ideálně při nejmenším dvoje, abyste se mohla z mokrých plavek převléct.

Letošní léto přeje výrazným poutavým barvám, díky kterým budete na pláži naprosto nepřehlédnutelná. Pokud vám nechybí odvaha a ráda si užíváte pohledy kolemjdoucích, jsou pro vás barevné plavky jako dělané. Dáte přednost oranžové, růžové, zelené, žluté či královsky modré? Nebo se budete držet spíše při zemi a zůstanete věrná neutrální béžové, khaki či černé?

Z rozmanitých střihů a stylů si určitě vyberete. Preferujete spíš jednodílné plavky, nebo se cítíte lépe v bikinách? Ani s větším bříškem se bikinám nemusíte vyhýbat, stačí sáhnout po kalhotkách s vyšším pasem.

V letošních kolekcích si přijdou na své jak milovnice minimalismu, tak dámy, které rády nosí plavky s výraznými vzory, nebo efektními detaily, jako je šněrování, řasení, mašle, či zdobné spony.

Kromě plavek nezapomeňte ani na pohodlné a vzdušné plážové oblečení, které vás pomůže ochránit před sluncem. Ideální volbou jsou lehké kaftany, kimona či bavlněné plážové šaty.

Dopřejte relax také svým nohám a přibalte si do kufru pohodlnou obuv v podobě komfortních pantoflí, žabek nebo nízkých sandálů bez podpatku.