Užijte si Havajské léto ve Spa & Wellness Aquapalace Praha

Léto je obdobím slunce, dovolených a časem, kdy jsme více aktivní, cestujeme a snažíme se užívat co nejvíce všeho, co nám prázdniny přináší. Letošní léto se v Aquapalace Praha ponese v havajském stylu, proto se na chvilku zastavte, načerpejte energii a sílu na vaše další zážitky a dopřejte si tradiční Havajskou masáž Lomi Lomi nebo zkuste Tropický rituál či luxusní Havajské kosmetické ošetření v krásném prostředí Spa & Wellness Aquapalace Praha.

Když se řekne Havaj, vybaví se většině lidí exotický ostrov s palmami a průzračným mořem, kde panuje klid, pohoda a usměvavý lidé. Přijďte si vyzkoušet luxusní havajské masáže a kosmetické ošetření, vyčistit si hlavu od starostí a povinností, zklidnit myšlenky a zrelaxovat tělo. V létě navíc masáže a procedury kromě uvolnění, relaxace a vyživení pleti, díky tomu, že je pokožka hloubkově vyčištěná a prokrvená, usnadní a urychlí opalování.

Havajská masáž s tradiční technikou Lomi Lomi, trvá 60 minut, jde o proceduru, při níž masér ladnými houpavými pohyby, které vychází z havajských tanců hula hula, kombinuje plynulé a rytmické pohyby prstů, dlaní a předloktí, tak aby uvolnil napětí v těle a podpořil celkovou pohodu a zdraví.

Vyzkoušet můžete také Tropický rituál, který je na 90 minut a jedná se o masáž, které předchází nejdříve peeling dle vlastního výběru – pro zachování „havajské nálady“ doporučujeme volit kokos a květy plumérie, typické pro Havajské souostroví.

V neposlední řadě lze během léta vyzkoušet Havajské kosmetické ošetření, jehož základem je především hodinové hydratační ošetření pečující o smíšenou pleť.

Zažijte Havaj a získejte dva dárky

Nechte se hýčkat nejlepšími specialisty ve svém oboru, a navíc ke všem letním procedurám obdržíte dva dárky – kokosový nápoj a voucher pro volný vstup do největšího Saunového světa Aquapalace Praha v Čechách na 2 hodiny.

Luxusní Spa & Wellness Aquapalace Praha

Krásné a luxusní prostředí je součástí komplexu čestlického Aquapalace Praha a nabízí kompletní péči o vaše tělo i mysl. Nachází se v 1. patře a můžete si zde dopřát kromě zmíněných letních havajských procedur špičkovou péči, ať už formou masáže, zkrášlovacích rituálů, manikúry, pedikúry ale i dalších tělových procedur. Mimo jiné se v prostorách Spa & Wellness Aquapalace Praha nachází také luxusní tradiční turecké lázně Hammam či soukromé Spa s vířivkou a saunou.

Více o Havajském létu ve SPA & Wellness Aquapalace Praha či možnost objednání naleznete na: www.aquapalace.cz/havajskeletovespa