Léto s radostí a v jemných barvách s Joy 2.0 od Patrick Poppet

Fanouškům české značky prémiových kožených kabelek Patrick Poppet netřeba představovat její vlajkovou loď - model Joy. Luxusní provedení, v němž hovězí useň nejvyšší kvality doplňuje zlaté kování, je pro značku zcela signifikantní. Joy navíc nabízí vysokou variabilitu. Dá se nosit jako crossbody, přes rameno nebo v ruce jako psaníčko. Od samého prvopočátku fungování značky patří Joy mezi nejoblíbenější a nejprodávanější kabelky. S nadcházejícím létem představila majitelka Patrick Poppet Lucie Kalousová radostnou novinu – světlo módního světa spatřila Joy 2.0. Ptáte se, v čem se liší? V čem je lepší? Použitá kůže - lícová useň je ještě odolnější, podšívka v tmavém ametystovém odstínu se méně špiní a nově se dá nastavit délka popruhu. Ten je z větší části zhotoven z kůže tak, aby nestudil a netlačil na holých ramenech. Což zákaznice ocení zejména v letních měsících. Všechna drobná vylepšení činí novou Joy naprosto dokonalou. A “radost (Joy) je dokonalost”, jak říkal spisovatel Honoré de Balzac.

Joy je nejen krásná, velmi ženská, ale také praktická a plně dostojí svému jménu - bude vám přinášet radost každý den. Poppetka Joy pochází z vůbec první řady Black Diamond Collection a dosud byla, jak už název napovídá, k dispozici pouze v černé barvě. “Rozhodla jsem se ji redesignovat - doznala tedy drobných vylepšení - a spolu s tím nabídnout i jiné barvy. Zvolila jsem nude a champagne pro jejich dobrou kombinovatelnost. Jsou to navíc odstíny, které se hodí i na různé společenské události jako jsou v létě svatby a garden party,“ vysvětluje svůj záměr designérka Lucie Kalousová.

I Joy 2.0 má oblíbené zapínání na magnet a přiznané výrazné prošívání. Zůstává i zlaté logo decentně vyražené na vnější kapse. Poppetky Joy jsou nyní v nabídce v hladkém černém nebo v černém kombinovaném provedení, kde hladkou useň doplňuje klopa s chlupem, a v jemných letních odstínech nude a champagne. Všechny barevné varianty můžete doplnit také  variabilním páskem 2v1 z POP Collection ve stejném odstínu.

I Joy 2.0:

Rozměry: 25 x 21 x 7 cm (š x v x h)

Délka koženého ucha do ruky: cca 48 cm, délka nastavitelného popruhu přes rameno: cca  123-138 cm

Prodejní cena kabelky Joy 2.0 včetně prachového sáčku je 9 900 Kč.

Více informací naleznete na www.patrickpoppet.cz.