Současné módní kolekce přejí výrazným a sytým barvám

Módní trendy jsou nyní o sytých barvách a jednoznačně osvěží letní šatník stylovými kousky, například ve žluté či oranžové barvě. Zahalte se do zářivé barvy slunce a užívejte si teplý letní vánek!

Žlutá barva přispívá k dobré náladě, povzbuzuje myšlení i chuť do života. Je to barva plná energie a optimismu. Vesele na okolí i nositele působí také oranžová. Je často popisována jako energická, dynamická, kreativní a vášnivá. Symbolizuje štěstí, intelekt a koncentraci. Obě tyto barvy výrazně přitahují pozornost, takže pokud si pohledy kolemjdoucích rády užíváte, jsou pro vás žlutá s oranžovou přímo stvořené.

Máte obavy, že vám ani jedna z těchto barev nesluší? Stačí najít ten správný odstín. V kolekcích najdete nejrůznější tóny, od světlých pastelových přes tlumené po výrazné syté, až neonově zářivé odstíny.

Veselé odstíny žluté i oranžové se vyjímají jak na topech, halenkách a košilích, tak na spodních dílech i letních šatech. Nevyhnuly se ani plavkám, obuvi, módním doplňkům a kabelkám.

Líbí se vám a přemýšlíte nad tím, jak je nosit? Velice působivá a naprosto nepřehlédnutelná je kombinace obou těchto barev. Zajímavé je také ladění outfitu tón v tónu ve vícero odstínech žluté, nebo oranžové. Pokud je na vás celobarevný outfit hodně výrazný, zkombinujte sytý barevný kousek s modely v neutrálních tónech, například s bílou, krémovou, béžovou nebo pískovou.