Léto ve stylu Elisha - kolekce 10 letních šatů pro 10 prázdninových týdnů

Za českou oděvní značkou Elisha stojí designérka Eliška Tomková. Ta nyní přichází na trh s kolekcí letních šatů koncipovanou přesně pro prázdninové dny a příležitosti. Kolekce 10 pro 10 obsahuje modely pro všechny vaše zážitky pod rozpáleným sluncem. Hledáte dokonalý outfit na večerní party, farmářský trh, piknik s přáteli nebo procházku po pláži? Najdete ho v kolekci 10 pro 10. Eliška Tomková myslela na vše a především na pohodlí svých zákaznic, kterým chce dopřát stylové léto bez starostí. Stačí si vybrat model z letní kolekce a budete vypadat vždy šik. Léto ve stylu Elisha právě začíná.

Co pro vás znamená léto? Sklízení úrody ze zahrádky, hudební festivaly, grilovačky na zahradě, romantické procházky horkou nocí, dovolenou u moře nebo návštěvu farmářských trhů? Je toho tolik, co můžete podniknout. Soustřeďte se na zážitky a neztrácejte čas sestavováním vhodných outfitů.  “Léto je nejkrásnější období v roce a já bych si moc přála, aby si ho mé klientky vychutnaly díky nové kolekci naplno. Cítily se pohodlně a krásně při všech příležitostech a aby jim k tomu stačilo jen sáhnout do skříně,” vysvětluje záměr kolekce 10 pro 10 módní návrhářka Eliška Tomková.

S modely od Elišky Tomkové pokryjete všechny letní události, zážitky i plány, cokoliv vás napadne. Nic vám neunikne jen proto, že nemáte ten správný outfit.  Díky promyšlenému konceptu budete vždycky vědět, co na sebe, budete se cítit skvěle a vypadat božsky. Kolekce je vytvořena tak, abyste nemusela věnovat pozornost outfitu, ale samotnému prožitku. Nejsou to jen šaty, je to pocit.

Pro značku Elisha je typická práce s nadčasovými detaily. Tento přístup se promítá i do série letních šatů. Modely jsou navrženy tak, aby nefungovaly jen jako trend a chvilková záležitost, ale sloužily po dlouhé roky a staly se pevnou součástí šatníku. Designově vychytané modely vytvořené v duchu slow fashion budou svým majitelkám sloužit po mnoho sezón. Eliška Tomková ve svých letních modelech velice funkčně propojuje kvalitu provedení, nápaditý design, udržitelnost a pohodlí.

10 pro 10 obsahuje modely pro:

  1. Návštěva letního kina
  • khaki s nařasenou sukní, cena 8900 Kč
  1. Gardenparty/posezení s přáteli
  • košilové delší, černé s modrými lístky, cena 8900Kč
  1. Romantickou procházku horkou letní nocí
  • černé s kytičkami, cena 8900 Kč
  1. Farmářské trhy
  • světle modré dlouhé, cena 7900 Kč
  • béžové s černými puntíky, cena 8400 Kč
  1. Koncert/hudební festival
  • černé nebo béžové krátké s páskem i bez, cena 6400 Kč
  1. Letní divadelní scénu
  • tmavě modré krajkové se zelenou podšívkou, cena 14400 Kč
  1. Dovolenou u moře
  • magenta krátké s páskem, cena 8800 Kč
  1. Svatbu kamarádky
  • jednobarevné midi zelené, cena 9300 kč
  1. Běhání po městě
  • krátké modré s řasením ve výstřihu, cena 8200 Kč
  1. Pracovní dny
  • žluté košilové, cena 11900 Kč

Více informací naleznete na www.eshop.eliskatomkova.cz