K létu patří pantofle

Horké slunečné dny přímo volají po pohodlné otevřené obuvi, vsaďte proto na pantoflíčky! Atraktivní modely odrážející nejnovější módní trendy najdete v letní kolekci Deichmann. Který model pantoflů zvolíte?

Na platformě

Platformy jsou top trend sezóny, který se nevyhnul ani letním pantoflům. V kolekci najdete jak robustní chunky modely, tak pantofle na platformě s přírodními akcenty ve stylu espadrilek. Maximální komfort po celý den nošení vám zaručí kousky s anatomicky tvarovanou stélkou. Pastelové, metalické, nebo naopak přírodní barvy – výběr je jen na vás.

Na nízkém podpatku

Pantofle, které si můžete bez obav obout i ke kostýmku do kanceláře? Rozhodně elegantní modely zdobené kovovou přezkou. Nosí se jak klasické, tak mules pantofle s uzavřenou špičkou.

Na vysokém podpatku

Aneb jak své nohy prodloužit až do nebes. Pantofle na vysokém podpatku se letos vrátily do módy ve vícero podobách. Dáte přednost extravagantním barevným modelům na hranatém podpatku, nebo retro dřevákům?

Plážové pantofle

Chystáte se v létě na dovolenou u moře? V tom případě vám nesmí chybět pohodlné plážové pantofle. Z nabídky kolekce Deichmann si ty pravé rozhodně vyberete.