Novinky od BigBoy jsou plné bílkovin a zdravé energie

Krásné letní dny každého z nás lákají ven, do přírody, na dovolenou či na túru a vždy je dobré mít s sebou dobroty plné bílkovin a zdravé energie, které vás podrží kdekoliv budete.

BigBoy má opět přímo nadupané novinky a odstartujte své nejlepší léto. Zbrusu nová řada produktů od BigBoy ideálně kombinuje skvělou chuť a vysoký obsah kvalitního proteinu. Už nemusíte dělat kompromisy! Svou denní dávku bílkovin si teď vychutnáte i ve formě lahodných ořechových krémů Protein Kremo. Vybrat si můžete Dark nebo White nougat, oboje v kombinaci s těmi nejlepšími lískovými oříšky, které se pěstují jen v italské oblasti Piemont.

Další novinkou, kterou si zamilujete na první ochutnání, jsou geniální proteinové Waflance. Vytvořit dokonalou snídani pro partnera, rodinu, nebo celou partu přátel nebylo nikdy jednodušší! Stačí zalít vodou, mlékem nebo rostlinným mlékem, pořádně rozmíchat a pak už jen na horké pánvi nebo ve waflovači upéct dozlatova. Doplňte ořechovým krémem podle chuti, ozdobte čerstvým ovocem a budete královou (nebo králem ;-) kuchyně.

Nedáte dopustit na klasické proteinové nápoje? Tak to si „proteiňák“ od Big Boy zamilujete dvojnásob. Vyzkoušíte neodolatelný Big Rafael nebo oblíbený Slaný karamel? Raději rovnou oba a k tomu stylový shaker, díky kterému dokonale hladký koktejl plný bílkovin připravíte raz dva.

Proteinové řady se budou postupně rozšiřovat o další oblíbené příchutě a kombinace, máte se tedy na co těšit!

Koupíte na www.bigboy.cz