Letní dovolená v Dubaji: užijte si bezplatný pobyt v luxusním 4* nebo 5* hotelu

Cestující společnosti Emirates mohou v rámci své letošní návštěvy Dubaje využít exkluzivní nabídku. Od 22. května do 11. června 2023 mohou majitelé zpáteční letenky do Dubaje ve First Class či Business Class nebo s mezipřistáním v Dubaji využít bezplatný pobyt na dvě noci v hotelu 25hours Dubai One Central. Cestující Premium Economy Class  nebo Economy Class mohou strávit bezplatnou noc v hotelu Novotel World Trade Centre v Dubaji*.

Tato speciální nabídka se vztahuje na všechny zpáteční letenky do Dubaje nebo na lety s mezipřistáním v Dubaji delším než 24 hodin v termínech od 26. května do 31. srpna 2023. Nabídka platí pro rezervace, které byly provedeny na webu emirates.com nebo prostřednictvím partnerských cestovních kanceláří, a to nejméně 96 hodin před příletem cestujících.

Pětihvězdičkový hotel 25hours Dubai One Central, který se nachází hned vedle ikonického dubajského Muzea budoucnosti, čerpá inspiraci z tradiční beduínské kultury, avšak v moderním designu. Návštěvníkům mimo jiné nabízí kulinářský zážitek od severoindické kuchyně až po bavorské pivo v pěti úžasných hotelových restauracích a barech po celém hotelu. Pokud cestovatelé touží po odpočinku, mohou si dopřát relaxaci v Extra Hour Spa, jedinečné střešní sauně s výhledem na Dubaj.

Novotel World Trade Centre nacházející se v Dubai International Convention and Exhibition Centre (DWTC) vytváří luxusní, ale zároveň útulný dojem přímo v srdci Dubaje. Cestovatelé zde mohou odpočívat u bazénu, vychutnat si signature koktejly a další lehké pokrmy v baru Chills Pool Bar  a zážitek završit poslechem živé hudby v baru Blue Bar. Ať už cestujete sami, s rodinou nebo s přáteli, pobyt v hotelu Novotel World Trade Centre v Dubaji je vždy trefou do černého.

Prozkoumejte Dubaj se společností Emirates

Během letní návštěvy Dubaje si každý cestovatel najde něco pro sebe, může se například osvěžit v soukromých bazénech nebo si užít rodinnou zábavu v krytých zábavních parcích a aquaparcích. Dubaj nabízí řadu prvotřídních zážitků od písečných pláží, přes kulturní aktivity až po exkluzivní pohostinské služby a volnočasové aktivity:

My Emirates Pass: Zákazníci, kteří letí do Dubaje nebo přes Dubaj, mohou po předložení svého palubního průkazu a platného dokladu totožnosti využít fantastické slevy ve stovkách maloobchodních a zábavních a stravovacích zařízení, stejně jako ve známých atrakcích a luxusních lázní v rámci celé Dubaje a Spojených arabských emirátech. Všechny nabídky programu My Emirates Pass naleznete zde.

 

Partneři Skywards: Členové oceňovaného věrnostního programu Skywards společnosti Emirates mohou získat míle u globálních partnerů Emirates: hotelů, leteckých společností, půjčoven aut či maloobchodních a bankovních služeb. Míle mohou proměnit za řadu odměn, včetně letového upgradu nebo vstupenek na koncerty a další sportovní akce. Více o programu Emirates Skywards naleznete zde.

Emirates Holidays: Zákazníci si mohou rezervovat dovolenou v Dubaji prostřednictvím služby Emirates Holidays, která nabízí flexibilní možnosti rezervace. Pro ještě větší klid a jistotu mohou cestovatelé využít služeb specializovaného týmu Emirates Holiday, který je připraven 24 hodin denně a 7 dní v týdnu poskytnout cestovatelům podporu po celou dobu jejich pobytu.

Společnost Emirates bezpečně obnovila provoz do více než 130 destinací napříč šesti kontinenty a v současné době provozuje několik přímých letů týdně z Prahy do Dubaje.

Více informací naleznete na stránkách emirates.com. Letenky lze také zakoupit přímo na webu Emirates, v prodejních kancelářích, prostřednictvím cestovních kanceláří nebo online cestovních agentur.