Pekařství PAUL s novinkami cílí na mladou generaci

Pekařství PAUL si pro tuto sezónu připravilo řadu novinek, které se však trochu vymykají klasickému pojetí francouzského pekařství. Tímto záměrem se snaží nalákat do svých pekařství nejen mladou generaci, ale i pořádný chlapy.  Jak sám dodává ředitel pekařství PAUL Filip Kubernat: „Tolik novinek jsme v Paulovi neměli za poslední čtyři roky.“

První novinkou cílící na současnou mladou generaci je Asijský salát. Základ z rýžových nudlí je doslova zasypán křupavou mrkví, ředkví, červeným zelím a sójovými boby Edamame. Navrchu je pořádná dávka koriandru a arašíd. Salát je díky zelenině plný barev, ale i vitamínů. „Chuť je podpořena vlastním dresinkem, ve kterém se snoubí kyselost, slanost, sladkost, hořkost a tzv. pátá chuť Umami“ dodává produktová ředitelka Klára Fricová.

Skvělý Asijský salát, můžete zapít osvěžující a nádherně vypadající Vodou z růží. Tato voda je napěchována okvětními lístky z růží, které pocházejí z ekofarmy Ekokoza.cz. Lístky dodávají nápoji příjemně sladkou vůní růží, borůvky a rybíz zase osvěžující jemně kyselou chuť.

Na závěr tu máme novinku nejen pro pořádné chlapy. Domácí chléb s pastrami neboli hovězí v chlebu. Voňavé hovězí maso v pepři z vyhlášené Pršutérie Chovaneček je vložené do kmínového chleba, a to správné křupnutí zajistí kyselá okurčička. Vzhledem k pořádné porci masa a chleba, je tato novinka vhodná jako větší svačina či rychlý oběd.

Mezi další, neméně zajímavé letní novinky v pekařství PAUL patří Pošírovaná vejce s fazolkami a slaninou a croissant ve fit variantě s vejcem a čerstvou pažitkou.