Nejlepší dárek ke Dni matek? Relax a načerpání energie ve Vodním a Saunovém světě Aquapalace Praha!

Den matek letos připadá na neděli 14. května a pokud ještě nevíte, jak kromě květiny a objetí máte své mamince poděkovat, vezměte ji do největšího Saunového světa v Čechách. Dopřejte v tento den mamince odpočinek a zbytku rodiny pak pořádnou porci zábavy v aquaparku v Praze Čestlicích.

Přijďte si užít rodinný den do Vodního a Saunového světa Aquapalace Praha s vašimi ratolestmi a na Svátek matek máme pro vás přichystané hned dva dárky. Protože v tento sváteční den bychom měli maminkám dopřát především oddech a relaxaci, mohou si maminky v Saunovém světě dopřát vybrané relaxační ceremoniály zdarma. Na výběr je Lady Beauty, bylinný peeling podle vašich preferencí vůní nebo Pivní ceremoniál, pro ženy speciál se sklenkou prosecca.

V největším saunovém světě v ČR čekají nejen na maminky saunové ceremoniály s nádechem jara, volit lze z nepřeberného množství vůní, druhů saun a díky profesionálním saunerům, kteří vás provedou nevšedními povzbuzujícími rituály, zažijete rozmazlování a perfektní odpočinek během celého dne. Z 18 různých prohříváren určených pro příjemné, luxusní i netradiční saunování si vybere opravdu každý.

Jako druhý dárek, obdrží každá maminka a vaše dítě na ICE baru v Paláci relaxu zmrzlinu zdarma.

Vyrazte do aquaparku včetně Saunového světa v Čestlicích, nechte maminky hýčkat, zbavit se jarní únavy a restartovat svoji mysl, a i se zbytkem rodiny si společně užijte nezapomenutelný den plný odpočinku a společně stráveného času!

Více informací najdete na www.aquapalace.cz.