Jaro je čas na plátěnky

Jaro je v plném rozpuku, ale otevřená obuv má ještě svůj čas. Co si tedy obout k jarnímu outfitu? Vsaďte na ležérní a pohodlné plátěné tenisky z kolekce Deichmann! V jakém modelu letošní sezónu nejvíc zazáříte? Klasikou, která je v módě rok, co rok, jsou bílé plátěnky. Unosíte je opravdu téměř ke všemu. Letos jsou hitem především modely na vyšší platformě.  Do módy se vrací také kotníkové plátěné tenisky. Dolaďte svůj jarní look designovým modelem se zajímavým potiskem.

Nebo dáte přednost barvám? Pastelové, nebo syté – trendy jsou všechny barvy. Od světle růžové přes meruňkovou, levandulovou, nebesky modrou až po žlutou nebo smaragdově zelenou. Atraktivní odstíny v kombinaci s vysokou či výraznou profilovanou podešví vytváří z na pohled jednoduchých modelů nepřehlédnutelné stylové kousky. Dodejte svému jarnímu botníku šťávu!

Pokud jsou na vás barevné tenisky příliš odvážné a bílé vás zase nudí, sáhněte po neutrálních modelech v módních béžových odstínech, nebo po plátěnkách se vzhledem denimu. Aby vaše textilní boty vypadaly pořád jako nové, musíte jim věnovat adekvátní péči. Čistěte obuv ideálně po každém nošení a impregnujte je. Na místě je také dezinfekce obuvi aktivním sprejem, který zničí bakterie uvnitř tenisek a zabezpečí vám příjemný a svěží pocit při dalším obutí.