Praktické dárečky pro naše maminky

Moderní vakuová termokonvice SKYLINE celadon green mat 1 l udrží nápoj až 12 hodin teplý nebo 24 hodin studený. Jednoduše se s ní manipuluje jednou rukou díky příjemné ergonomické rukojeti. K dostání v různých barevných kombinacích. Za atypickým designem konvice stojí designéři Christian Rummel a Tim Storti.

Cena: 1599 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

Moderní vakuová termokonvice SKYLINE pastel rose mat 1 l udrží nápoj až 12 hodin teplý nebo 24 hodin studený. Jednoduše se s ní manipuluje jednou rukou díky příjemné ergonomické rukojeti. K dostání v různých barevných kombinacích. Za atypickým designem konvice stojí designéři Christian Rummel a Tim Storti.

Cena: 1599 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

Termokonvice GUSTO coconut white 1,5 l

Kovové tělo, skleněná vnitřní nádoba, vrchní vrstva z odolného laku, víčko a rukojeť z kvalitního pochromovaného plastu... To vše je zárukou prvotřídní kvality s pětiletou garancí na izolační vlastnosti! Udrží nápoje 12 hodin teplé a 24 hodin studené. Pod designem konvice je podepsán designér Martin Hauenstein.

Cena: 1699 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

Termoska ENDLESS lavender mat 0,5 l udrží obsah 12 hodin teplý nebo 24 hodin studený, 100% těsní, je odolná vůči oděrům a nárazům a jídlo díky technologii AromaSafe® neztratí svou chuť. Váží jen 326 g a uchovat v ní můžete i ovocné džusy, šťávy a sycené nápoje. Lze mýt v myčce na nádobí. K dostání je v různých barvách.

Cena: 829 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz

Termoska ENDLESS celadon green mat 0,5 l udrží obsah 12 hodin teplý nebo 24 hodin studený, 100% těsní, je odolná vůči oděrům a nárazům a jídlo díky technologii AromaSafe® neztratí svou chuť. Váží jen 326 g a uchovat v ní můžete i ovocné džusy, šťávy a sycené nápoje. Lze mýt v myčce na nádobí. K dostání je v různých barvách.

Cena: 829 Kč

Zakoupíte na: www.termoo.cz