Novinka pro přirozenou ochranu proti bakteriální vaginóze

Věděli jste, že 3 ze 4 žen zažijí alespoň jednou v životě intimní infekci? Dokonce se tento problém opakuje průměrně dvakrát za rok! Značku CANESTEN ženy dobře znají jako experta na jejich intimní nepohodu. K řadě produktů přibyla novinka CANESBALANCE. Čím je převratná? Snadno aplikovatelné vaginální kuličky obsahují 50 % složek přirozených pro tělo!
Vaginální kuličky Canesbalance nabízejí svým uživatelkám možnost přirozené formy léčby vaginálního diskomfortu, který je následkem bakteriální vaginózy. Obsahují kyselinu mléčnou a glykogen. Odborně řečeno jde o vaginální prebiotikum s postbiotikem. Kyselina mléčná je nepostradatelná pro udržení nízkého pH a zdravé vaginální mikroflóry. Nízké pH potlačuje růst nežádoucích bakteriálních mikroorganismů. Přípravky s kyselinou mléčnou jsou bezpečné a účinné.

Proč jsou obsaženy právě tyto složky?

Za normálních podmínek se v pochvě přirozeně vyskytují různé druhy bakterií. V největším počtu jsou zastoupeny bakterie mléčného kvašení označované jako laktobacily. Bakterie mléčného kvašení produkují kyselinu mléčnou, která zvyšuje kyselost pochvy. Jejich převaha tedy vytváří prostředí zamezující množení škodlivých bakterií nebo kvasinek. Proč glykogen?
Je přirozeným zdrojem výživy a podporuje zdravý růst laktobacilů.

Kdy jste ohrožené bakteriální vaginózou?

Stres, prodloužení menstruace, pohlavní styk, léčivé přípravky s vaginální aplikací, užívání antibiotik, zavedené nitroděložní tělísko a další faktory mohou narušit rovnováhu poševní mikroflóry. Co se stane? Sníží se počet bakterií mléčného kvašení, a naopak se zvýší hladina pH v pochvě. Toho využijí „škodlivé“ bakterie. Tento stav je označován jako bakteriální vaginóza. Začnete pociťovat diskomfort v pochvě, k nepříjemným pocitům můžete zaregistrovat neobvyklý výtok, který až zapáchá po rybině.  Bakteriální vaginóza je bohužel poměrně časté onemocnění pochvy.

Benefity vaginálních kuliček Canesbalance:

  • mají jemné složení, 50 % složek je přirozených pro tělo
  • podpoří růst příznivě působících bakterií (Lactobacillus), které obnovují přirozené prostředí pochvy
  • zvyšují odolnost poševního prostředí
  • potlačují diskomfort, výtok a nepříjemný zápach, tedy hlavní příznaky bakteriální vaginózy

Co ještě ocení uživatelky Canesbalance:

  • rychlou úlevu při potížích
  • snadné použití
  • jistotu aplikace celé dávky
  • možnost použití i v těhotenství (nicméně je doporučována konzultace s lékařem, pokud se domníváte, že máte vaginální infekci)

Kdy Canesbalance aplikovat?

Nejvhodnější je doba před ulehnutím na lůžko. Není třeba se obávat vytékání bezprostředně po aplikaci. Jako pojistka se doporučuje použít slipovou vložku pro případný malý únik přípravku po jeho rozpuštění. Vaginální kuličky se nesmí dělit, jsou určeny v této dávce
pro jednorázové použití. Vkládají se prsty hluboko do pochvy.

  • Canesbalance je zdravotnický prostředek pro léčbu příznaků bakteriální vaginózy.
  • 7 jednorázových hygienicky zabalených anatomicky tvarovaných vaginálních kuliček.
  • Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití.
  • Doba používání: 1 vaginální kulička denně po dobu 7 dní.

Canesten je nejprodávanější značkou v kategorii vaginálních infekcí. 50 let pomáhá ženám v intimní péči!

Další informace a často kladené otázky naleznete na webových stránkách: www.canesten.cz