Voňavý dárek pro každou příležitost - zapalte si svíčku a zapomeňte na shon

Co může být lepší, než když přijdete po dlouhém dni unavení z práce a už ve dveřích ucítíte příjemnou vůni včelího vosku. Zhluboka se nadechnete a užíváte si tu úžasnou atmosféru pohody. Znáte snad lepší relax? Svíčky z včelího vosku totiž nemusíte nutně zapalovat, jejich příjemné aroma jemně provoní celý dům, i když máte svíčku jen jako dekoraci.

Včelí vosk je významným a po staletí užívaným včelím produktem, stejně jako med či propolis. Používá se nejen pro výrobu svíček, ale také třeba v kosmetickém průmyslu.

Medové motané svíčky mají dlouho historii, jejíž kořeny sahají až do starověku. Vyrábí se ručně z mezistěn s reliéfem přírodního plástu. Hodí se jako doplněk do každého interiéru nebo jako pozornost či dárek. Příjemné medové aroma svíčky provoní celou domácnost. Pokud svíčku zapálíte, vdechování spalovaného včelího vosku působí blahodárně na psychiku a dodává vnitřní klid, neutralizuje nepříjemné pachy a je vynikajícím přírodním ionizátorem vzduchu. Pokud si svíčku zapálíte před spaním, přinese hluboký a klidný spánek, a tedy spoustu energie již od rána.

Motané svíčky z včelího vosku od TVOJE SVÍČKA jsou k dispozici ve čtyřech různých variantách: žlutá, modrá, oranžová a zelená a ve velikostech od 6 do 24 cm. Svůj kousek si tak vybere každý. Svíčka vám dorazí s ideálně zastřiženým knotem a před každým dalším zapálením je potřeba knot zkrátit na délku 4-5 mm

Prodejní cena motané svíčky ze včelího vosku výška 8 cm,

průměr 5,5 cm od TVOJE SVÍČKA činí 70 kč.

Prodejní cena motané svíčky ze včelího vosku výška 10 cm,

průměr 5,5 cm od TVOJE SVÍČKA činí 115 kč.

Prodejní cena motané svíčky ze včelího vosku výška 12 cm,

průměr 5,5 cm od TVOJE SVÍČKA činí 150 kč.

Prodejní cena motané svíčky ze včelího vosku výška 24 cm,

průměr 3 cm od TVOJE SVÍČKA činí 100 kč.

Více informací naleznete na tvojesvicka.cz.