Probuďte všechny smysly. Novinka v podobě limitované edice parfémů T5S míří do světa glo

V souvislosti s uvedením dvou zcela nových tabákových náplní vytvořených speciálně pro zařízení gloTM představila společnost British American Tobacco také exkluzivní řadu produktů s názvem T5S. Pod touto zkratkou se skrývá limitovaná edice parfémů, difusérů a vonných svíček, jež se novinkovými produkty inspirovala a jejich uvedení na trh doprovodí. Za jejím vývojem stojí pražské parfumérské studio Perfumed Prague, skláři z malé rodinné sklárny Valner v Přibyslavi a také hudební producent a umělec NobodyListen, jenž se stál tváří a kurátorem celého projektu s názvem The 5 Senses.

Exkluzivní edice vonných produktů pomyslně vychází ze všech 5 lidských smyslů – tedy zraku, hmatu, čichu, sluchu a chuti. Vůni a chuť zde reprezentují 2 originálně namíchané vůně Amber mísící vanilku a tabákové tóny a Turquoise představující hravou kombinaci vůně čokolády a máty. Obě jsou inspirovány novými prémiovými příchutěmi, které rozšiřují rodinu tabákových náplní pro zařízení na zahřívání tabáku gloTM.

Unikátní flakony od českých sklářů

Zrak a hmat jsou demonstrovány podobou 100 flakonů této limitované edice, z nichž každý je svým způsobem unikátní. Za jejich designem stojí David Valner, který vytvořil desítky návrhů, na jejichž základě pak sklářští mistři z Vysočiny vytvořili a vybrousili skleněné komponenty. Ty následně byly spojeny do jednotlivých flakonů parfému T5S. Každý z nich je navíc opatřen vlastním číslem, které bylo na flakon vygravírováno diamantovým perem. Právě ruční práce se sklem zaručuje, že každý kus je v této edici originálem.

Z DJ kurátorem

Na celém procesu vývoje se jako jeho kurátor a konzultant podílel hudební producent a DJ Jakub Strach vystupující pod uměleckým jménem NobodyListen, který pomyslně reprezentuje poslední ze smyslů, a sice sluch. Ke své účasti na projektu říká: „Tenhle projekt s glo™ jsem si neskutečně užil hlavně proto, že jsem velký fanoušek vůní, parfémů a designu. Zde se nám povedlo všechny složky spojit a já jsem se mohl aktivně podílet na jejich vytváření, čímž se mi tak trochu splnil sen. Vytvořili jsme krásný prémiový produkt a opět přišli s něčím novým. Mám velkou radost, že se Davidovi líbil můj nápad na 100 různých designů a nebál se toho. Díky tomu vznikla krásná limitka.“ 

Číslovaná edice 100 ks parfému T5S v originálních flakonech bude dostupná v rámci soutěží na sociálních sítích, promo tour po vybraných klubech po celé České republice a soutěží v trafikách. Další produkty z limitované edice, jako jsou například i domácí difuséry či vonné svíčky, pak bude možno získat během dubna a května na promo akcích ve vybraných prodejnách, e-shopu batstore.cz nebo třeba v glo lounge v pražském klubu Moonclub.