Chcete si chodit na vysoke noze? Odpověď je Deichmann

Každá žena čas od času zatouží ukázat své něžné, ženské já.  Elegantní šaty, upravené vlasy, precizní make-up, podpatky! Stačí tak málo a okouzlující femme fatale je na světě! Mnoho žen si ale neví rady s výběrem obuvi na podpatku. Bojí se, že je z podpatků budou bolet nohy, nebo že jim na nich nepůjde chodit. Přitom existuje tak široký výběr bot na podpatku, že si ten pravý model může najít každá žena. Letošní jarní kolekce Deichmann se hemží atraktivními trendy modely v nejrůznějších barvách a stylech.

Obuv na jehlovém podpatku

Elegance v podobě obuvi na jehlovém podpatku nikdy nezklame. Vklouzněte do půvabných lodiček na středně vysokém až vysokém úzkém podpatku, který vaše nohy opticky prodlouží. Kolekci Deichmann vévodí především modely v neutrálních, výrazných sytých a holografických metalických odstínech. Lodičky v klasickém střihu do špičky, slingback modely s otevřenou patou nebo sofistikované kousky s pásky přes nárt? Výběr je jen na vás.

Obuv na hranatém podpatku

I malý detail v podobě hranatého podpatku dokáže posunout danou obuv na úplně novou úroveň. Pokud nedáte dopustit na vysoké podpatky a toužíte svůj elegantní look trochu ozvláštnit, jsou ty hranaté skvělou volbou. Dáte přednost extravagantním sandálům s módní kovou přezkou, nebo minimalistickým koženým lodičkám?

Obuv na blokovém podpatku

Lodičky či sandály na blokovém podpatku vypadají sexy, a navíc vám dodají i potřebnou stabilitu při chůzi. Jestli si na úzké „jehly“ netroufáte, nebo nejste na podpatky prostě zvyklá, je pro vás obuv na blokových podpatcích ideální. Vneste do svého elegantního outfitu kapku stylového retra v podobě modelů inspirovaných módou 60. let.

Obuv na nízkém podpatku

Je pro vás chůze na vysokých podpatcích naprosto nepředstavitelná? Nezatracujte podpatky úplně a vsaďte na ty v nízkém provedení. Trendem letošní sezóny jsou jak nízké blokové podpatky, tak retro „kačenky“. Doladíte svůj look neutrálním kouskem, nebo sáhnete po extravagantním modelu s poutavým vzorem?