Bezpečné opalování díky správné kosmetice

Na začátku sezóny, když ještě kůže není navyklá na intenzivní sluneční záření, je vhodné i v našich zeměpisných šířkách používat přípravky s SPF alespoň 25–30. Pokud máte ale velmi světlou pleť, nebo se chystáte k moři či do hor, faktor by měl být až SPF 50+. Ten volte také pro ochranu mateřských znamének. Obecně platí, že pokud si nejsme jistí, jaké SPF zvolit, výběrem vyšší hodnoty neuděláme chybu. I ten nejvyšší SPF nezabraňuje opalování, ale jen ho zpomalí. Chránit pokožku opalovacími přípravky je potřeba nejen při vystavení přímému slunci, ale ideálně denně – i mraky proniká až 80 % záření. Nezapomínejte také na namazání uší, rtů, nártů nohou a hřbetů rukou. Vyzkoušejte některý z našich tipů a užívejte si krásné dny naplno a bezpečně.

ASTRID SUN Mléko na opalování SENSITIVE OF 50+

  • OF 50+ - velmi vysoká ochrana
  • i pro velmi citlivou pokožku
  • inovativní sluneční technologie - okamžitá širokospektrální fotostabilní ochrana před UVA/UVB/IR/VL
  • klinicky testováno
  • bio konopný olej se zklidňujícími účinky
  • bez parfemace
  • vysoce voděodolné

ASTRID SUN Mléko na opalování pro citlivou pokožku OF 50+ s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR*/VL*) okamžitě poskytuje pokožce vysokou širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Speciálně vyvinuté složení poskytuje bezpečnou ochranu před sluncem i velmi citlivé pokožce. Mléko obohacené o bio konopný olej z trvale udržitelných zdrojů se silnými zklidňujícími účinky pomáhá zklidňovat a hydratovat pokožku během opalování. Bez parfemace. Nezanechává bílý film.

Cena:  259,90 Kč Kč/150 ml

NEVIDITELNÝ SUCHÝ SPREJ NA OPALOVÁNÍ Coconut Love OF 30 / OF 50

ASTRID SUN Neviditelný suchý sprej na opalování      OF 30 / OF 50 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Složení obohacené o kokosový olej podporuje hydrataci pokožky a poskytuje jí okamžitý chladivý efekt až -2 °C. Zanechává pokožku super suchou na dotek a provoněnou exotickou kokosovou vůní. Nelepivé složení. Vysoce voděodolný.  Odolný proti písku. 360° sprejový mechanismus.  Kokosový olej ze 100% udržitelných zdrojů. Vhodné pro vegany.

Cena: 219,90 Kč/150ml                  

ASTRID SUN Neviditelný suchý sprej na opalování OF 50: 249,90 Kč/150 ml

Astrid Sun ECO CARE Hydratační pleťový krém na opalování OF 30

INOVATIVNÍ SLUNEČNÍ TECHNOLOGIE: Širokospektrální fotostabilní ochrana před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla.  ECOSUN PASS® CERTIFIKACE: Technologie ekologicky vyvážených UV filtrů ohleduplná k životnímu prostředí. Obsažené UV filtry jsou ohleduplné k mořskému i suchozemskému životu a šetrné k lidskému zdraví. Složení pečuje o ekosystém oceánů, neobsahuje UV filtry oktinoxát, oxybenzon a oktokrylen. HYPOALERGENNÍ SLOŽENÍ: Vhodné pro citlivou pokožku. Vyvinuto tak, aby se minimalizovalo riziko alergických reakcí. OBAL ŠETRNÝ K PŘÍRODĚ: 100% recyklovatelný. Tuby vyrobené ze 70 % z recyklovaného materiálu. FSC papírová krabička. LEHKÁ HYDRATAČNÍ TEXTURA: Je voděodolná, rychle se vstřebává a nezanechává bílý film.

Cena: 199,90 Kč/50 ml