Není nad domácí pohodlí!

Jaro je tady, sluneční paprsky lákají k venkovním aktivitám, ale stále ještě není nad to, když si užíváte volný večer strávený v pohodlí domova. Abyste se doma cítili ještě příjemněji, udělejte si radost novým domácím oblečením nebo nočním prádlem z aktuálních módních kolekcí. Jarní nabídka je opravdu bohatá!

Na jaké kousky nejčastěji natrefíte? Trendy se ubírají především směrem k pohodlným volnějším střihům a příjemným lehkým materiálům. Vsadíte na pyžamo, nebo máte raději noční košile?

Milovnice pyžam mají opravdu z čeho vybírat. Ať už preferujete kombinaci dlouhých kalhot a košile, nebo pyžamových šortek s trikem či topem, rozhodně si přijdete na své. Kolekcím jarních pyžámek dominují světlé a pastelové barvy, květinové vzory a různé potisky. Hitem je také klasika v podobě pruhovaného pyžama v modro-bílé kombinaci. Pokud patříte k zimomřivějším, vsaďte na dlouhé pyžámko s hebkým mikinovým vrškem.

Pokud raději nosíte noční košile, i z nich si určitě vyberete. Vévodí jim především pastelové barvy.

Pohodlí na maximum umocní pohodlné měkoučké bačkory, nebo pantofle s anatomicky tvarovanou stélkou, ve kterých se budou vaše nohy cítit jako v bavlnce.