Poppetky se ozdobily a vybarvily do letních odstínů

Česká značka Patrick Poppet rozšiřuje řady oblíbené POP Collection o svěží letní odstíny. Nově můžete vybírat ze šťavnaté zelené (rich green), oduševnělé fialové (royal purple) a nepřehlédnutelné oranžové (flame orange). Poppetky v těchto barvách upoutají na první pohled a díky tomu, že na slunci doslova září, stávající se ideálními společnicemi pro nadcházející slunné měsíce. A aby toho nebylo málo, fanynky poppetek se mohou těšit ještě na jedno rozšíření portfolia. Tím je univerzální designový zlatý řetěz, vhodný k ozdobení jakékoli kabelky. Potěšte své poppetky a pořiďte jim vkusný šperk. Nebo potěšte sebe a pořiďte si zcela novou letní kabelku Patrick Poppet se zlatým doplňkem.

POP Collection aktuálně nabízí celkem 8 různých barevných variant. Majitelka značky, Lucie Kalousová vybírala nejnovější odstíny s ohledem na jejich dobrou kombinovatelnost se základními barvami v šatníku. Všechny tři, ač výrazné, se velmi dobře párují. Nemusí se jich bát ani ženy, které jsou v práci vázány určitým dress codem, neboť skvěle rozzáří jinak decentní outfit. Zelenou a fialovou označuje Institute Pantone za trendy volbu a oranžová funguje jako příval energie. Je to optimistická stálice a typicky letní barva. Nové poppetky kontrastují s tlumenými odstíny stávajících kousků z oblíbené řady POP Collection, kterou jsem uvedla na podzim. Chtěla jsem zachovat nadčasový tvar poppetek, ale zároveň nabídnout odvážnějším ženám kvalitní doplněk v oslnivých odstínech, díky kterým se stanou nepřehlédnutelnými,” vysvětluje svou volbu Lucie Kalousová.

Druhá novinka v nabídce značky Patrick Poppet - zlatý řetěz, se bude prodávat jako samostatný kousek, vhodný k dozdobení všech typů kabelek. Lze jím doplnit stávající popruh nebo ho za něj rovnou vyměnit. Kabelka ozdobená zlatým řetězem působí nesmírně elegantně a dostává nový šmrnc. Řetěz je dlouhý 40 cm a na každém konci má karabinu k uchycení. Ač působí masivně, nemusíte se bát velké zátěže. Protože se vyrábí z dutého hliníku, potaženého odolnou zlatou barvou ve vysokém lesku, je velice lehký.

Prodejní cena poppetek v nových barvách je 14900 Kč.

Prodejní cena zlatého řetězu je 1190 Kč.

Nová kampaň:

Modelka: Michaela Tomanová

Fotografka: Eva Dobrovodská

MUAH: Barbora Černá

Outfity: Fashiontéka

Kabelky: Patrick Poppet

Více informací naleznete na www.patrickpoppet.cz.