Zuzana Bubílková je už zase ve formě

Přední česká satirička Zuzana Bubílková si denně dává do těla. Posilovna je její oblíbené místo, ale ta pro ni byla po nějaký čas nedostupná a stejně tak pravidelné běhání… Podstoupila totiž operaci  vbočeného palce na noze. Přiznala, že nezbytné omezení pohybu se neblaze podepsalo na její kondici. Tato vitální dáma se však vydala do Františkových Lázní, aby urychlila návrat do svěžího tempa.

„Doma jsme ležela, nevešla jsem se do boty a pak ještě několik týdnů nosila ortézu. Moje svaly mi někam zmizely. Tady ve Františkových Lázních mi naordinovali perličkové koupele, chodím hodně plavat do skvělého Aquafora a denně jsem v posilovně. Svaly mám jako hadry, tak se snažím,“ potvrdila Zuzana Bubílková. Ve Spa Resortu Pawlik si nejvíce pochvaluje, jak jsou propojeny jednotlivé pavilony, které jsou propojeny chodbami, ale není prý nad pohyb v přírodě.

Navštívit Františkovy Lázně a nejít se podívat k „Františkovi“, tak to by bylo jako kdyby chyběla jedna z nejdůležitějších procedur.  „Sáhla jsem mu na nožičku, to prý přináší štěstí. Tam, kam sahají dámy, když potřebují otěhotnět, to už nemusím. Já syna mám, žije v USA a čeká už druhé dítě. Budou mít holčičku. Chystám se za ním, snacha mě požádala o pomoc, tak budu hlídat staršího vnoučka a venčit psa,“ svěřila se satirička

Zuzana Bubílková se ve Františkových Lázních nejen léčila, ale věnovala se i svému oboru a vystoupila s hosty ve své talk show. Pozvání na podium přijali: nejkrásnější muž planety Dominik Chabr a herec Jan Přeučil. „S Dominikem jsme už spolu vystupovali. A mít hosta pana Přeučila, to je svátek. On je v Resortu Pawlik na léčení po operaci kyčle a musím říci, že už chodí mnohem lépe. Frajersky se opírá o hůlku a občas se stane, že ji někde zapomene. Je tedy už skoro zdravý,“ smála se Zuzana Bubílková. Průvodní slovo měl David Novotný, ředitel soutěží Muž roku a Anděl mezi zdravotníky.