Martina Preissová se stala kmotrou nové personalizované kosmetiky: Díky pravidelným rituálům jsem předešla mnohým vráskám a problémům s pletí!

Firma BeautySense představila novinky ve svém portfoliu. Kromě tělové kosmetiky Thalisens a vysoce účinného ošetření rtů s Micro-retinolem přírodní značky Pevonia zařadila do svého portfolia zcela novou značku Biofor, která je doslova revoluční v péči o pleť. Jedná se o řadu produktů založených na inovativním terapeutickém přístupu, který umožňuje kožním terapeutům poskytovat personalizované ošetření pleti. Po hloubkové diagnostice metodou GSE kosmetička vybírá ty nejhodnější ingredience pro pokožku dle terapeutického cíle – omlazení pleti, zklidnění pleti, zvýšení vlhkosti pleti, výživa suché pleti a ochrana před volnými radiály.

Mezi prvními, kdo mohl tuto jedinečnou novinku vyzkoušet, byla i herečka Martina Preissová, která se stala kmotrou Ampulite krému této izraelské značky.

„O pleť pečuji pravidelně. Naučila jsem se o pleť starat nejenom večer, když jdu spát, ale i ráno, což nebývá vždy u mnohých pravidlem. A díky pravidelné péči a rituálům, ale také protože chodím pravidelně na čištění, jsem předešla mnohým vráskám a mnohým problémům s pletí. Protože je moje pleť zatěžována divadelním líčením minimálně ob den, tak je péče potřebná. A navíc když jdu na kosmetiku, tak tím získám čas a klid pro sebe,“ svěřila herečka a přesvědčila tak přítomné dámy, že je tou správnou kmotrou nové kosmetické značky v portfoliu BeautySense.

O tom, že kvalitní a pravidelné péče kosmetičky je nezbytná, netřeba hovořit. Základem je však kvalitní péče a dokonlalý servis. Ale i herečka známá například ze seriálu Slunečná se potýkala s problémy při hledání kvalitního kosmetického ošetření. „Nereaguji špatně téměř na žádnou kosmetiku, moje pleť hodně vydrží, ale spíš mám špatnou zkušenost, když jsem hledala kvalitní kosmetický salon. Třeba, když si přijdete odpočinout, lehnete si na lehátko a hraje vám tam nějaké komerční rádio, které zrovna nechcete poslouchat, to je špatně. A to jsou to právě takové ty detaily, z kterých se skládá celek. A já už jsem tam pak prostě nešla. Jen jsem si pak říkala, jestli jsem té slečně, která to tam provozovala, neměla říct, že jsem to tak nechtěla, že to měla vypnout nebo pustit něco jiného. Ale pak jsem si řekla, že pokud sám provozovatel nemá tu empatii a neví, že je tam něco špatně, tak jsem asi nebyla na správném místě. Člověk je těmi slovy a hlukem vytrháván z odpočinku. A navíc já jsem ještě profesionálně postižená, tak detekuji všechny špatné výslovnosti a ještě se zabývám tím, kdo to mluví a opravdu už si neodpočinu,“ popsala svoje peripetie Preissová.

Snacha herecký bardů Viktora a Jany Preissových také nedávno prošla vlasovou proměnou, které se nejdříve trochu bála, ale nakonec je velmi ráda, že svého kadeřníka poslechla: „Chvilku trvalo, než jsem se se svojí druhou já seznámila. Já jsem byla vždycky hodně tmavá, až do černa. Ale teď už jsem si zvykla, jsem spokojená a pochopila jsem, proč mi zesvětlení Honza Kořínek radil. Protože z té tmavé vylézají všechny chyby.... Takže se cítím takhle líp. A do budoucna, tak nejdříve za deset let, mám v plánu nechat odrůst všechny barvy, které na vlasech mám a budu bílá jako moje babička.“

Dvojnásobná maminka také prozradila, jak kromě zkoušení nové hry ve Stavovském divadle zvládá pubertu svých synů. „S jejich pubertou jsem v pohodě a myslím, že jsou v pohodě i oni se mnou :-) Nemáme žádné souboje. Starší syn jí zvládá bez problému tím, že se věnuje malování a chození po výstavách, takže se pubertou promaluje. A mladší syn se věnuje sportu, takže je to také v pořádku,“ uzavřela.

Beauty odpoledne Ženy pro ženy firmy BeautySense dále podpořily Lejla Abbasová, Štěpánka Duchková, Miluše Bittnerová, Marie Křížová, Hanka Kynychová či módní návrhářka Martina Pipková Loudová.