Límeček a rukávky od Elishy - jednoduchý způsob, jak posunout outfit na vyšší úroveň

Návrhářka Eliška Tomková představuje v rámci jarních novinek geniální vychytávky v podobě límečků a rukávků. Chytré doplňky mnohostranného využití ozvláštní halenky, šaty i svetříky. Z různých typů si vyberou elegantní dámy a lovkyně trendů. Límečky ve třech variantách skvěle doplní nové saténové halenky Elisha, ale také ozvláštní vaše oblíbené outfity, které se vám již okoukaly.

Límeček GLORY

https://eshop.eliskatomkova.cz/glory/

Bavlněný límeček s páskem působí lehce kontroverzně, má však moc podtrhnout ženskou sílu a dodat neochvějné sebevědomí. Nosit se dá přiznaný na bílé košili nebo halence a krásně vypadá i na šatech ve stejné barvě. Jednoznačně dokonalé je spojení límečku GLORY s černými šaty Diana z nabídky značky Elisha. Na nich vypadá luxusně, rafinovaně a žensky. Kamkoliv vkročíte, budete nepřehlédnutelná.

Prodejní cena límečku GLORY je 2200 Kč.

Límeček - vesta JOY

https://eshop.eliskatomkova.cz/joy/

Límeček nebo vestička? Ať už tento kousek nazvete jakkoliv, vaše outfity z něj budou mít radost. Ušitý je speciálně pro saténovou halenku Nela, hodit se bude ale i k jiným košilím a šatům. V kombinaci se sukní působí spíše něžně a romanticky, s kalhotami sebevědomě a odvážně. Zvýrazněte ho broží nebo vhodným náhrdelníkem, případně nechte vyniknout jen tak. S halenkou ve stejném tónu působí elegantně, v kontrastní kombinaci neotřele a originálně. Elisha ho nabízí v černé a baby pink barvě.

Prodejní cena je 2800 Kč.

Límeček GRACE

https://eshop.eliskatomkova.cz/grace-collar/

Monacká kněžna Grace byla vnímána jako módní ikona a vzor elegance. Proto i límeček nesoucí její jméno je seriózní a krásně propracovaný. Hodí se téměř ke všem typům halenek, s bílou košilí je to však láska na první pohled. A kombinace black & white? Větší klasiku snad neznáme. Navíc skýtá dostatek prostoru pro výrazné doplňky. Límeček Grace funguje jako dominantní prvek i jako decentní odlehčení. V kombinaci s rukávky vytvoří nepřehlédnutelný model pro pravou lady.

Prodejní cena límečku GRACE je 1800 Kč.

Rukávky GRACE

Košile je samozřejmě vždycky dobrý nápad. Ale co si její nošení trochu okořenit? Zkuste přidat krásně propracované, něžné rukávky. V kompletu s límečkem jsou přímo skvostné. Eliška Tomková je nabízí ve sněhově bílém provedení.

Prodejní cena rukávků GRACE je cena 1800 Kč.

Více informací naleznete na www.elisha.cz