Skin superb easy matching glowing program pro přirozené a bezpečné opálení

Oolaboo přináší řadu samoopalovacích přípravků pro bezchybně opálenou pleť ještě předtím, než začne plavková sezóna.

Vysušená a po zimních měsících vybledlá pokožka není zrovna to, čím se kdokoli z nás chce chlubit na pláži. Než se tedy vydáme na letní dovolenou, měli bychom, jí věnovat trochu více péče:

  • po každém umytí kůži hned hydratujte kvalitním pečujícím přípravkem,
  • alespoň jednou týdně používejte peeling nebo jiné exfoliační přípravky,
  • dodržujte optimální pitný režim a vyvážený jídelníček,
  • pro přirozené opálení používejte kvalitní samoopalovací produkty.

Spolehněte se na samoopalovací přípravky oolaboo

Přípravky oolaboo propůjčí pokožce těla i obličeje přirozeně snědý vzhled a zároveň jí dodají potřebnou hydrataci i další důležité látky. Krom toho jsou tyto produkty přírodní, netoxické a veganské.

oolaboo skin superb clear tanning drops

Opalovací kapky promění jakýkoli běžný přípravek péče o pleť v samoopalovací emulzi na míru. Přípravek je 100% veganský, neobsahuje alkohol a zajišťuje rovnoměrné opálení beze skvrn.

Proč se spolehnout na oolaboo skin superb clear tanning drops

Kapky obsahují přírodní bronzer DHA s certifikací Ecocert, který zajišťuje krásné, přirozeně hnědé, a především dlouhotrvající opálení. DHA (dihydroxyaceton) pochází z cukrové třtiny nebo cukrové řepy, a právě díky němu horní vrstva pokožky, epidermis, získává hnědou barvu. DHA totiž reaguje s aminokyselinami, jež se zcela přirozeně vyskytují právě na této vrchní části kůže.

Vedle toho kapky obsahují glycerin a aloe vera, tedy složky, jež se postarají o vydatnou hydrataci pokožky, díky čemuž se významně prodloužuje trvanlivost opálení. Třešničkou na dortu je pak lahodná vanilková vůně.

Jak přípravek funguje

Pro opálený vzhled přidejte pár kapek do svého oblíbeného denního krému oolaboo nebo jiných přípravků péče o pleť. Mějte na paměti, že čím více kapek přidáte, tím tmavší bude výsledné opálení. 2-3 kapky jsou ideální pro přirozené opálení, 4-5 kapek pro intenzivní výsledek.

oolaboo skin superb clear tanning drops, 30 ml: 995 Kč.

oolaboo skin superb bronzing mousse

Samoopalovací pěna obsahuje přírodní bronzer DHA s certifikací Ecocert, který zajišťuje dlouhotrvající, rovnoměrné a přirozené opálení pokožky.

Proč oolaboo skin superb bronzing mousse opravdu funguje

Dihydroxyaceton (DHA) pochází z cukrové třtiny nebo cukrové řepy a reaguje s aminokyselinami z vrstvy odumřelých kožních buněk. Tím zcela přirozenou reakcí vytváří opalovací efekt.

Pěna navíc obsahuje glycerin a aloe vera, jež zajišťují vydatnou hydrataci pokožky, díky čemuž se můžete déle těšit ze svého opálení. Přípravek má podmanivou vanilkovou vůni, je 100% veganský a neobsahuje alkohol.

Čím je pěna výjimečná

Do hedvábné opalovací pěny jsme přidali výraznou vodící barvu. Pěna se, proto zdá být na začátku velmi tmavá, aby bylo na první pohled patrné, kam už byl přípravek nanesen. Výsledné opálení se projeví za 4-6 hodin. Po této době je vhodné se osprchovat, aby došlo k odstranění vodící barvy.

oolaboo skin superb bronzing mousse, 150 ml: 1.160 Kč.

oolaboo skin superb bronzing glove

Aplikační rukavice byla speciálně vyvinuta pro snadné a rovnoměrné nanesení samoopalovacích přípravků. Je sametově hebká a měkká, přitom má ale silná a odolná vlákna, tudíž po sobě nezanechává žádné žmolky. Rukavice je vhodná pro praváky i leváky, má praktické poutko na zavěšení a lze ji jednoduše prát v pračce.

oolaboo skin superb bronzing glove: 392 Kč.

oolaboo skin superb organic spray-on bronzer

Organický samoopalovací sprej je plnohodnotnou a bezpečnou alternativou k běžnému opálení na slunci. Obsahuje pouze přírodní složky, a to včetně ultra čistých organických bronzerů DHA a Erytrulózy, jež zajistí dlouhotrvající opálení. Sprej neobsahuje aerosol a je vhodný na pokožku těla i obličeje i pro každý typ a odstín pleti.

Proč oolaboo skin superb organic spray-on bronzer opravdu funguje

DHA a erytrulóza reagují s aminokyselinami pokožky obličeje i těla a již po 3-4 hodinách vytvářejí přirozené letní opálení, které vydrží až 7 dní!

Bronzer je navíc obohacen o další vyživující složky:

  • aloe vera – zklidňuje, zjemňuje a hydratuje pokožku,
  • extrakt ze zeleného čaje – chrání kůži před sluncem a volnými radikály,
  • vitamín – E – posiluje ochrannou funkci pokožky,
  • vitamín A – podporuje obnovu buněk a zlepšuje pružnost kůže,
  • koenzym Q10 – dodává pokožce energii a chrání ji před oxidačním stresem.

Bronzer má navíc svěží vůni manga, velmi snadno se nanáší i vstřebává, je nelepivý, rychleschnoucí a zajišťuje zdravou, přirozenou a rovnoměrně opálenou pokožku bez pruhů, šmouh či skvrn.

oolaboo skin superb organic spray-on bronzer, 200 ml: 1.106 Kč.