Módní značka CALVIN KLEIN představila letošní podzimní kolekci

Společnost CALVIN KLEIN oznámila, že kreativní ředitel značky Raf Simons, prezentoval svou letošní podzimní kolekci CALVIN KLEIN 205W39NYC na přehlídkovém molu v budově Americké burzy cenných papírů v New York City.

„Tato kolekce je vývojem mé ideje značky CALVIN KLEIN, pohledu na americkou společnost, ale je nyní širší a univerzálnější. Je to alegorie setkávání starého a nového světa, související s objevením Ameriky, se závody o dobytí vesmíru v šedesátých letech a jednadvacátým stoletím informací. Odráží představy o demokracii, neexistuje kulturní hierarchie: různé směsice osvobozují oblékání a odkazy od jejich významu, od jejich vlastních příběhů a skládají je dohromady, aby bylo objeveno něco jiného - jiný sen. Více než cokoli jiného, je tato kolekce o svobodě. Pojmu, který je definicí Ameriky a značky CALVIN KLEIN.” - Raf Simons, 13. února 2018.

CALVIN KLEIN je globální lifestylová značka, která představuje troufalé, progresivní ideály a svůdné, mnohdy minimalistické styly. Calvin Klein se snaží nadchnout a inspirovat své publikum. Ikonické pro tuto značku jsou provokativní snímky a nápadné vzory, které zapálí všechny Vaše smysly.

Společnost založil v roce 1968 Calvin Klein se svým obchodním partnerem Barrym Schwartzem. Vybudovali jsme naše renomé módní jedničky díky čisté estetice a modernímu designu. Celosvětové tržby za značkové produkty společnosti CALVIN KLEIN přesáhly v roce 2016 částku 8 miliard amerických dolarů a jsou prodávány ve více než 110 zemích. Společnost CALVIN KLEIN zaměstnává na celém světě více než 10 000 spolupracovníků. Firma PVH Corp. nás koupila v roce 2003.

O společnosti PVH Corp.

Společnost PHV Corp. má více než 135-letou historii a díky budování značek a podniků, které patří mezi nejvýznamnější dědictví Ameriky, je firma jednou z největších oděvních a módních firem na světě. Máme více než 35 tisíc partnerů a spolupracovníků ve více než 40 zemích světa a naše roční tržby dosahují více než 8 miliard dolarů. Vlastníme ikonické a slavné značky, jako například CALVIN KLEINTOMMY HILFIGERVan HeusenIZODARROWSpeedo*, Warner’s a Olga, stejně jako značky True & Co. Kromě toho prodáváme na základě licencí produkty řady dalších slavných lokálních i mezinárodních značek.

*Značka Speedo je na neomezenou dobu licencována v Severní Americe a Karibiku od společnosti Speedo International, Ltd.

Foto: AUTOR FOTOGRAFIÍ - POHLEDY NA MOLO: © 2018 Giovanni Giannoni

AUTOR FOTOGRAFIE PRVNÍ ŘADA: © 2018 BFA.com

V první řadě kolekci obdivujíMagnus Berger, Kristina O\\'Neill, Sebastian Stan, Margot Robbie, Nicole Kidman, Laura Dern, Kyle MacLachlan, Ellery Walker Harper, Jean-Georges d\\'Orazio

Zdroj: Calvin Klein, Inc.