Máte chuť na jarní proměnu interiéru? Díky šablonám a samolepkám ji zvládnete snadno, levně a efektně

Taky s oblibou sledujete ty úžasné proměny interiérů v médiích a na sociálních sítích? Proveďte si jednu takovou doma. S šablonami a samolepkami MandalaLife, které koupíte na českém on-line tržišti Fler.cz, si zvládnete za málo peněz a s minimem úsilí efektně odekorovat stěny, nábytek, podlahy či textilie.

Lepší než tapety

Šablonování je jednoduchý a levný způsob, jak si můžete zútulnit svůj domov. Na rozdíl od tapet nejste omezení barevnou škálou, barevnost motivu si volíte sami. Místo nákupu spousty rolí drahých tapet celou místnost vydekorujete jednou opakovaně použitelnou šablonou nebo můžete kombinovat vzory šablon a vytvořit tak jedinečnou výzdobu, která vyhovuje vašemu stylu a prostoru. Stěny navíc zůstanou prodyšné. Tato technika je vhodná jak pro návrháře interiérů, tak pro úplné začátečníky.

„Naše šablony budoucímu dílu dodají formu a tvar, ale barevnost, umístění, kombinace a materiály, to už je zcela na tvůrci. Za velikou výhodu šablon považuji jejich odolnost. Umožňují opakované použití a jsou téměř nezničitelné. Jsou take velmi variabilní. Lze je použít na různé povrchy jako jsou zdi, textil, dřevo, nábytek, dlažbu a další. Zároveň je můžete sdílet s přáteli, rodinou,“ říká Monika Hudáková, zakladatelka rodinné značky z jižní Moravy.

Malířská šablona ANNAPAKSHI s046, na Fler.cz/mandalalife od 527 Kč.

Samolepky

Další variantou, jak levně a jednoduše ozvláštnit interiér, jsou samolepky. Těmi lze ozdobit okna, zrcadla, stěny a další hladké povrchy. Na výběr jsou dva typy – lepicí, která je permanentní a nedá se přenášet, nebo adhezivní, kterou lze na hladké povrchy nalepit opakovaně, neobsahuje lepidlo a nezanechává žádné stopy.

Samolepka na zeď - MANDALA Lásky a prosperity p024, na Fler.cz/mandalalife od 659 Kč.

Okenní MANDALA HARMONIE z015, na Fler.cz/mandalalife od 483 Kč.

Tip: Barvu samolepky si můžete v obchůdku Fler.cz/MandalaLife vybrat podle vlastního přání. Dokonce můžete poslat i fotku interiéru, kde byste chtěli samolepku umístit, a požádat o náhled svého návrhu přímo ve vašem prostoru!

Nejčastějším motivem šablon i samolepek od MandalaLife jsou, nepřekvapivě, mandaly. Ty totiž zakladatelka značky miluje. „Jsou úžasné pro rozvoj osobnosti, jsou to silné energetické zářiče, vyjadřují rovnováhu, klid a krásu. Mají povzbuzující, harmonizující a ochraňující účinky, dodávají energii. Je to věc ověřená časem, potvrzená vědou, rozvíjená po staletí vzdělanými a duchovně obdařenými lidmi. Stačí si před mandalu sednout a vnímat ji, přinese vám vnitřní klid, stane se centrem vašeho soustředění, je takovým osobním sluncem, které září právě pro vás,“ vysvětluje Monika Hudáková.

Práce se šablonami a samolepkami nabízí možnost, jak se kreativně a osobitě vyřádit s téměř jistotou skvělého výsledku. Pokud jste si tedy netroufali svou kreativitu uplatnit ve vlastním interiéru, nyní už se bát nemusíte!