Nikol Švantnerová je šťastnou novopečenou maminkou

Krásná modelka Nikol Švantnerová již na podzim prozradila pohlaví miminka, které očekávala se svým partnerem Ondřejem Antošem. Společně holčičce vybrali velmi populární jméno Mia. Podrobnosti o výběru nás tehdy mile překvapila.

„My máme popravdě jména už od té doby, co jsme ani neplánovali děti a jelikož jsme tak nějak řešili všechno, tak jsme si řekli i jaká by se nám líbila jména,“ potvrdila nám na podzim krásná Nikol, ale jméno tehdy ještě nepotvrdila. Radostnou zprávu o narození malé princezny modelka oznámila na svém instagramovém účtu: „Mia. 17. 3. 2023 v 0:19. Miluju nejvíc na světě a děkuju za takový zázrak,“ potvrdila novopečená maminka z nemocnice ve Šternberku.

V loňském roce opustila Nikol Švantnerová po několika letech Prahu a přestěhovala se za partnerem do Olomouce. Říká, že se vyklidnila, stanovila si nové priority a záhy otěhotněla. Na příchod miminka se připravovala odpovědně, před pár dny si však ještě prošla brněnský veletrh ProDítě, aby si provedla kontrolu toho, zda má opravdu vše.