Novinky od NUORI vás potěší

Objevte zbrusu nové produkty péče o pleť od NUORI. Jsou super účinné a zároveň neobsahují žádné konzervační látky, tudíž jsou i 100% bezpečné.

NUORI je dánská péče o pleť, která pokračuje ve své misi změnit kosmetické zvyklosti a místo běžných přípravků přichází s dalšími produkty, svěžími jako právě utržené ovoce.

NUORI se zrodila z touhy vnést do péče o pleť čerstvost. Tato touha se však velmi brzy proměnila ve vysokou laťku, kterou nastavujeme pro veškeré aspekty procesu naší výroby," vysvětluje zakladatelka společnosti Jasmi Bonnén a dodává: "Čerstvá péče o pleť má naprosto stejný smysl jako čerstvé potraviny - je výživnější a není nutné, aby obsahovala tolik přídavných látek."

Všechny přípravky NUORI jsou proto vyráběny každých 10 až 12 týdnů v malých šaržích a neprodleně odesílány maloobchodním partnerům po celém světě.

Vedle bezpečnosti jsou ale produkty NUORI také mimořádně účinné. Jsou totiž postaveny na vědecky ověřených recepturách a výjimečných ingrediencích, jež nejsou oslabeny časovým rozkladem.

Objevte novinky NUORI

NUORI GENTLE GLOW TONIC

Nuori přetváří klasické kyselé tonikum: konečně přípravek pro zvýšení zářivosti, který je dostatečně šetrný pro všechny. Tento produkt se zrodil ze snu zakladatelky NUORI Jasmi Bonnén vytvořit kyselé tonikum nové generace, které by skutečně respektovalo přirozenou kožní bariéru a rovnováhu vlhkosti pleti a zároveň jí dodalo záviděníhodný lesk. Jemné a přirozeně kyselé tonikum pokožku exfoliuje, hydratuje a dodává jí mladistvě rozzářený vzhled.

Benefity:

  • Obsahuje kyselinu laktobionovou a komplex ovocných výtažků s přirozeným obsahem AHA kyselin, jež se postarají o exfoliaci, aniž by pleť podráždily.
  • Díky dalším inteligentním exfoliačním výtažkům podporuje buněčnou obnovu kůže, tím bojuje proti vráskám, hydratuje a zlepšuje strukturu pleti.
  • Rozjasňuje, a to díky fermentovanému dýňovému filtrátu, který pomáhá uvolňovat zachycené nečistoty z povrchu pleti.
  • Neobsahuje žádné parfemace ani alkohol.

NUORI Gentle Glow Tonic, 100 ml: 760 Kč.

NUORI Vital Unifier 3v1

Jeden přípravek - tři různá využití:

  • Tonikum dokončí čištění pleti tím, že jemně odstraní poslední zbytky nečistot. Současně doplní pokožce hydrataci.
  • Esence dodává pleti optimální hladinu vlhkosti a zároveň zvyšuje účinnost následně aplikované péče.
  • Mlha je ideální pro fixaci make-upu, rehydrataci a osvěžení pleti kdykoli během celého dne.

Za své výjimečné vlastnosti vděčí přípravek těmto ingrediencím:

  • Organické aloe vera a přírodní kyselina hyaluronová se postarají o optimální a dlouhodobou hydrataci pokožky.
  • Ovocný výtažek z jablek stimuluje produkci keratinu, vitalizuje a vyživuje pleť, a navíc posiluje její ochrannou bariéru.
  • Komplex z bílého čaje, kořene lékořice a květu heřmánku poskytuje pokožce antioxidační ochranu, zároveň ji zklidňuje, působí protizánětlivě a mírní podráždění i zarudnutí.

Cena:  100 ml: 1.090 Kč.

NUORI Protect+ Cleansing Milk

Čistící mléko důkladně a šetrně odstraňuje make-up i nečistoty a zanechává pleť hladkou a jemnou, aniž by ji podráždilo či vysušilo.

Čistící mléko obsahuje tyto složky:

  • Bioaktivní lipidy získané z udržitelně vypěstovaného bambuckého másla posilují přirozenou ochrannou bariéru pokožky, působí protizánětlivě a zároveň pomáhají předcházet ubývání kolagenu.
  • Aloe Vera a květ heřmánku zklidňují pleť, mírní její zarudnutí i povrchové podráždění a povzbuzují regeneraci.
  • Přírodní glycerin společně s ricinovým a avokádovým olejem, jež je bohatý na esenciální mastné kyseliny, pokožku čistí a zároveň jí brání v dehydrataci.

Cena:  150 ml: 990 Kč.

NUORI Protect+ Facial Cream

Tento vysoce koncentrovaný krém dodává pleti silné dávky lipidů a antioxidantů, aby ji na dlouhou dobu udržel hydratovanou, vyživenou a také dostatečně chráněnou.

Díky těmto složkám se na účinky krému můžete opravdu spolehnout:

  • Bioaktivní lipidy získané z bambuckého másla posilují ochrannou bariéru kůže, působí protizánětlivě a pomáhají předcházet ubývání kolagenu.
  • Jojobový olej v kombinaci s rostlinným skvalenem pomáhá obnovit přirozenou lipidovou rovnováhu pokožky.
  • Výtažky ze sladkých mandlí jsou spolu se šípkovým olejem bohaté na omega 3, 6 a 9 esenciální mastné kyseliny, díky čemuž krém vyhlazuje pleť a dodává jí mladistvý vzhled.
  • Vitamín B3 sjednocuje tón pleti a posiluje kožní bariéru.

Cena: 30 ml: 1.850 Kč.