Chunky tenisky musíte mít!

Chunky tenisky a tenisky na platformě zažívají boom už několikátou jarní sezónu. Letošní modely zaujmou svou originalitou, extravagancí a nevšedním designem. 

Chunky tenisky na robustní podešvi najdete v nové jarní kolekci Deichmann. Ta hraje nejrůznější paletou svěžích barev. Těšit se můžete na poutavé kousky ve výrazných sytých, pastelových i neonových odstínech. Fuchsiová, pomerančová, citronově žlutá, kobaltově modrá, smaragdově zelená, ale také něžná pastelově růžová či mátově zelená – výběr je jen na vás.

Trendem jsou jak tenisky s klasickou bílou či bílo-černou podešví, tak nepřehlédnutelné celobarevné modely. Nebo vsadíte na módní krémový model oživený barevnou platformou? Hitem i nadále zůstávají univerzální modely v neutrálních odstínech.

Popusťte uzdu své fantazii a zakomponujte odvážné chunky tenisky do běžného jarního looku. Proč je obouvat jen k džínům. Noste je k sukni, šatům i ležérnímu kostýmku. Nechte je vyniknout v neutrálním outfitu nebo je zkombinujte s dalšími barevnými kousky podle pravidel colorblockingu.

Kráčejte s módními trendy a osvěžte svůj jarní botník stylovými barevnými chunky teniskami, které rozzáří nejen váš vzhled, ale i den.