Jak na večerní péči o pleť

Pokud chcete mít zdravou a krásnou pleť, musíte o ni správně pečovat. Každý večer si najděte čas na to, pleť důkladně odlíčit a vyčistit. Během celého dne se na ni zachytil smog, pot a další nečistoty, takže i když třeba nepoužíváte make-up, ten to krok nikdy nepřeskakujte. Následně přichází na řadu hydratace. Samozřejmě můžete použít stejný krém jako ráno, ale připravíte se o některé specifické účinky, které nabízí krémy noční. Ty totiž dokážou svým složením podpořit regeneraci pokožky, která probíhá během toho, kdy spíme. Speciální látky, které pomáhají třeba s obnovou kolagenové sítě, díky čemuž si udržujeme mladistvý vzhled. Nezapomínejte také na pokožku na těle a ideálně po sprše použijte svůj oblíbený tělový krém. Vyzkoušejte některý z našich tipů a užijte si pocit krásné a jemné pokožky každý večer.

ASTRID HYALURON 3 v 1 Micelární voda

  • Odstraňuje make-up a nečistoty
  • Čistí, osvěžuje, nevysušuje pokožku
  • Omlazuje
  • Obsahuje kyselinu hyaluronovou a prebiotika
  • S komplexem minerálů, bílkovin a vitamínů
  • Pro všechny typy pleti

ASTRID HYALURON Micelární voda účinně odstraňuje make-up, mastnotu a nečistoty a zanechává pleť důkladně čistou a hladkou. Lehké složení s kyselinou hyaluronovou, obohacené o komplex minerálů, proteinů a vitaminů ji důkladně a zároveň jemně čistí. Pleť potom vypadá plnější i zdravější. Kyselina hyaluronová je známá tím, že intenzivně hydratuje a vypíná pokožku, zatímco komplex minerálů, proteinů a vitaminů pomáhá posilovat přirozenou kožní bariéru a omlazuje ji. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu kožní flóry a podporují její zdravý vzhled. Pleť je důkladně čistá, hydratovaná, jemnější, omlazená a vypadá plnější. Vhodné pro všechny typy pleti.

Cena: 129,90 Kč/400ml

VITAMIN C Noční krém proti vráskám pro zářivou pleť

  • Zanechává pleť jasnější a zářivější
  • Hydratuje pleť
  • Zlepšuje pevnost pleti
  • Zvyšuje rovnoměrný tón pleti
  • Viditelně redukuje vrásky

VITAMIN C Noční krém proti vráskám pro zářivou pleť, bohatý na vitamin C, který je známý svými antioxidačními účinky na pleť, posiluje produkci kolagenu a zvyšuje rovnoměrný tón a jas pleti. Dále obsažený vitamin B3 pomáhá obnovovat povrch pleti, brání ztrátě vlhkosti a dehydrataci a pomáhá zlepšovat zářivost pleti. Zajišťuje omlazující ošetření pleti během spánku, ráno je pokožka přirozeně prozářená a plná energie. Dermatologicky testováno.

Cena: 179 Kč/50 ml

Indulona vzácné oleje

Indulona Vyživující tělový krém VZÁCNÉ OLEJE je obohacený o unikátní kombinaci arganového, makadamového a mandlového oleje. Tyto vzácné oleje, bohaté na antioxidanty, vitaminy a další živiny, poskytují pokožce hloubkovou hydrataci a výživu. Bohatý krém se sametovou texturou zlepšuje pružnost pokožky a zanechává ji jemnou a omlazenou. Poskytuje až 48h hydrataci*. Pro suchou pokožku. Dermatologicky testováno.

Cena: 150 Kč/400 ml