Čisticí mýdla Natava odstraňují make-up, vitalizují pleť a pomáhají v boji s akné

Česká značka přírodní a BIO kosmetiky Natava nabízí široký sortiment produktů pro péči o tělo, vlasy, pleť i psychickou pohodu. Velký návrat zažívají tuhá čisticí obličejová mýdla vyráběná ručně podle originální receptury. Unikátní receptura zaručuje maximální účinnost, dlouhodobou výdrž a velmi dobrou vstřebatelnost. Mýdla obsahují v základu kokosový a olivový olej či kakaové a bambucké máslo, které společně pečují o správnou hydrataci a výživu pokožky. Po umytí zůstane pleť hebká a netrápí ji nepříjemné pnutí, jak tomu často u čisticích mýdel bývá.

Mýdla jsou uložena v papírovém obalu, ale na cesty doporučujeme opatřit jim praktický originální kovový obal Natava.

Varianta Minerální bahno je díky obsahu minerálního bahna z Mrtvého moře velmi bohatá na živiny, které pokožka potřebuje pro zdravý vzhled a regeneraci. Mýdlo dokonale očišťuje pleť od nečistot a snadno odstraňuje make-up. Esenciální olej z rozmarýnu a další kvalitní ingredience pomáhají pleti v boji proti předčasnému stárnutí a chrání ji před vnějšími vlivy.

Verze Aktivní uhlí je určena především pro citlivou a problematickou pleť. Díky unikátnímu složení, v němž nechybí aktivní uhlí čí výtažek z máty, dokonale odstraňuje nečistoty z pleti i make-up. Aktivní uhlí pomáhá absorbovat přebytečnou mastnotu a zabraňuje nežádoucímu ucpávání pórů.   

Cena obou variant je á 129,- Kč.

NATAVA na veletrhu FOR BEAUTY 2023

Také letos se chystá česká značka přírodní a BIO kosmetiky Natava na For Beauty. Veletrh zaměřený na kosmetiku, kadeřnictví, péči o vlasy, nehtový design nebo trendy v kosmetických oborech se uskuteční od 24. – 25. března 2023.

Natava zde představí své přírodní produkty. Návštěvníci stánku si budou moci přivonět ke kouzelným sójovým svíčkám, okusit teplotu čerstvě roztáté emulze z masážní svíčky, nakoupit si vzorky produktů a zeptat se na vše, co s kosmetikou Natava souvisí. Těšíme se na viděnou.

Více na https://www.union-cosmetic.cz/tuha-mydla-na-oblicej.