Nikol Švantnerová rozhodně nechce mít ze své holčičky modelku

Česká Miss pro rok 2015 Nikol Švantnerová začala s modelingem již ve svých třinácti letech. V šestnácti už měla za sebou první zahraniční přehlídky, a to dokonce i ve vzdáleném Hong-Kongu. Dnes se však procházela na brněnském veletrhu ProDítě s kolegyněmi, zkušenými matkami, které jí ochotně radily, co je pro miminko praktické a na co jen sedá prach... 

I když se jedná o její první dítě, na předporodní kurzy nechodila, není toho úplný zastánce. „Možná, když člověk ví hodně, tak to pak lékařům i trochu ztěžuje. Miminko si samo řekne, kdy a jak... Zjistila jsem si základní věci, abych zbytečně neplašila nebo nebyla nepříjemně překvapená, ale budu důvěřovat kolektivu v porodnici,“ míní bývalá miss, která se chystá do malé porodnice ve Šternberku.

„Mám v sobě slovenskou krev po tatínkovi, jsem temperamentnější a energická, je to vidět i teď, protože budu určitě fungovat až do poslední chvíle. A malá je v bříšku taky pořádně divoká,“ svěřila se nastávající maminka, která ani na naléhání neprozradila, jaké vybrali pro dceru jméno, jedno je však jisté, Lily to nebude. I když tohle jméno se Nikol vždy moc líbilo. Tak se totiž jmenuje fenka, kterou s přítelem Nikol vlastní. „Jméno máme, ale ještě ho říkat nechceme, co když se na malou podíváme, když se narodí, a najednou to bude jinak...,“ vysvětlila Nikol, která si holčičku přála, ale rozhodně z ní nechce mít modelku!

„Osud má člověk někde napsaný, i když to zní zvláštně, a podle toho by se měl nechat životem unášet,“ říká Nikol Švantnerová, která se už na malou princeznu moc těší.