Eliška Bučková se necítí v příliš odhalených šatech komfortně

V plně rozběhnuté plesové sezoně se Eliška Bučková konečně dočkala, na 60. Ples Hotelu International v Brně dorazila se svým přítelem a mimořádně nepracovně. Nikdy, když jde přehlídku, si totiž neužije příjemné atmosféry, nikdy si nezatančí, nestihne často ani ochutnat vybrané speciality, popovídat si s přáteli, ale tentokráte tomu bylo jinak.

„Já jsem Moravačka, takže jsem tu potkala spoustu kamarádů. Já Brno miluji a měla jsem i možnost jet na ples do Prahy a nezaváhala jsem ani na vteřinu a přijala pozvání do Internationalu. Shodli jsme se na tom s Romanem Vojtkem, že ti lidé jsou tady jiní, my Moraváci jsme vřelejší, lidovější. U stolu jsme říkali, že tento ples nebyl škrobený, všichni se cítili výborně, byli uvolnění a spontánní, a to očekávám od každé společenské události. Skvělou atmosféru vždy dělají lidé. Ples Hotelu International  považuji za top ples,“ prozradila Eliška Bučková.

Tentokráte vynesla šaty od Jitky Klett. Když si je prohlédla, trochu se vyděsila. „Když jsem zjistila, že jsou vzadu úplně průhledné, a navíc mají hodně rozparků. Vím, že to někdo vynosí, ale já jsem v tomto cudná. Naklusala jsem do obchodu, koupila jsem si kombiné, kraťasové kalhotky a vysoké kalhotky, ale i tak jsem předvedla dost, si myslím,“ říká usměvavá Eliška ve velmi elegantní róbě, které byly v sále k vidění.