Veletrh veletrhem dělají dobré značky!

Nejlehčí běžecké boty, ponožkoboty,  značkové mikiny, bundy, outdoorové i streetové oblečení se slevami až 70 %. Skok do polštáře, běh do schodů, lezení po stěnách i jízdu lanovkou. To vše a mnohem více vám nabídne SPORT Life! v pavilonu V.

GoGen

Značka Gogen je na trhu přes deset let a její oblíbenost stále roste napříč spektrem generací. U dětí se zase těší oblibě tablety, radia nebo sluchátka s Maxipsem fíkem. U teenagerů je oblíbená produktová řada street line, se kterou se jednoznačně odliší od svých vrstevníků. Mladé lidi oslovuje značka Gogen převážně segmentem bezdrátových reproduktorů, party reproduktorů nebo trendových bezdrátových sluchátek. Značka Gogen je zároveň výrobce kvalitních UHD televizí, které jsou díky své příznivé ceně stále oblíbenější.

Náš tip:

Párty reproduktor Gogen BPS 686 X

Lehký přenosný arty reproduktor GoGEN BPS 686X s výkonem 70 W se hodí se na party všeho druhu, ozvučení cvičebních lekcí, karaoke večírky, sportovní akce nebo jen tak pro kvalitní poslech hudby. Díky Bluetooth můžete streamovat muziku až na vzdálenost 10 metrů.

S GoGen můžete i veslovat

Jsme hrdým partnerem a budeme se na Vás těšit na našem stánku v hale V, tak se přijďte podívat. Můžete si zasportovat i poměřit síly s nejlepším českým veslařem současnosti a tváří značky GoGen, Ondřejem Synkem, zrelaxovat v pohodlných sedacích pytlích při poslechu živé kytarové hudby nebo na vlastní kůži vyzkoušet produkty GoGen. Zjistíte i jak zní největší party speaker GoGen BPS 733, když ho pustíme na plné pecky!

Se SANASPORT si změříte došlap

Společnost přiveze do Brna podzimní běžecké novinky, speciální diagnostiku došlapu od Asics a Mizuna, atraktivní ponožkoboty Skinners i nejlehčí běžeckou botu Reebok Floatride Run Fast s váhou 99 g, kterou nabízí v ČR exkluzivně!

HUDYsport láká na lezení na ledu

Imitace lezení ledů, lezecké stěny i lanovku napříč pavilonem chystá HUDYsport. Kromě toho na svém stánku připravuje oblíbené výprodeje brandových značek, ať už jde o značky Mammut, La Sportiva, Deuter, Arc'Teryx, Millet, Jack Wolfskin nebo E9. Slevy  na textil, batohy, obuv i na outodoorové vybavení jsou až 60-70 %!

V Kine–MAX (Erawan) vás i zatejpují

Společnost bude mít skutečně po celou dobu výstavy na stánku fyzioterapeuta, který bude vyšetřovat a tejpovat návštěvníky zdarma. Kromě tejpování nabídne také cvičební a rehabilitační pomůcky, některé se slevou až 50%.

SUN SKI SPORT (WOOX) přijede kamionem

A to jedinečným prodejním kamionem, v němž přiveze novou podzimní a zimní kolekci 2018/19 oblečení značky WOOX - podzimní a zimní bundy, kabáty, mikiny, fleece. Pro návštěvníky, kteří se zaregistrují, nabídne trvalou slevu 50 % na veškeré zboží Woox.

HANZA SPORT plus (MEATFLY) přiveze skákací polštář

Skok do MEATFLY obřího polštáře je oblíbenou atrakcí a samotný stánek Meatfly vás zahltí streetovými kousky z loňské kolekce, a ukáže i pár kousků z té nové, ať už jde o zimní streetové bundy nebo novou kolekci pro dámy. Díky předvánočnímu načasování jsou v oblibě i doplňky jako např. barevné ponožky, peněženky, pásky, zimní masky aj. Některé produkty můžete koupit až s 60% slevou 

S KILPI si vyběhnete na AZ Tower

Skutečně, Kilpi chystá soutěž v běhu na nejvyšší budovu v Brně na schodovém simulátoru. Na promo zóně KILPI si také můžete vyzkoušet a zakoupit novou kolekci outdoorového oblečení na zimu 2018/2019. Největší zájem bývá o volnočasové a zimní oblečení, které bude za zvýhodněné ceny, ještě speciálně ponížené o dalších 20 %.

S Bjež čelenkou se běží dobře

Přiveze do Brna spoustu nových designů čelenek, včetně širokých typů na sportování v chladnějším počasí podzimu a zimy.  V sortimentu mají také novinku v podobě multifunkčních nákrčníků ve dvou variantách (lehčí a teplejší) v podobných designech jako  stylové čelenky, které jsou díky svému neklouzavému povrchu oblíbené i u dětských sportovců.