Začněte nový rok s novým šatníkem! Objevte výhody šití na míru

Toužíte po tom, aby byl letošní rok ještě úspěšnější než ten předchozí? Pak se zaměřte na obnovu svého šatníku. Oblečení, které nosíte, má totiž velký vliv na váš pracovní i osobní život. Nejen, že vybuduje perfektní image, také podpoří vaše sebevědomí a celkovou pohodu, kterou při nošení dobře padnoucích oděvů ihned pocítíte. Pokud si při výběru módních kousků nevíte rady nebo nedokážete sehnat oblečení vyhovující vaší postavě, využijte služeb krejčovství.

Rodinné krejčovství TESSUTO vytváří jedinečné oděvy na míru již od roku 1989. Je jedním z těch, které dbají na vysokou kvalitu látek, spolehlivost a profesionální přístup ke svým klientům. Zakladatelka krejčovství Eliška Trnka získala své zkušenosti spoluprací s pražskými krejčovskými salony. Kromě navrhování šatníku se zaměřuje také na školení dress code pro jednotlivce i větší klienty, jimž pomáhá vybudovat jednotnou firemní identitu. Díky dobré orientaci v aktuálních i dlouhodobých módních trendech pro vás dokáže vytvořit moderní a zároveň nadčasové modely, které budete rádi nosit do práce i kdykoli během dne.

Kouzlo úspěchu tkví jak v perfektním střihu, tak i detailech. TESSUTO vám pomůže vybrat tu pravou látku i správné tvarování oděvu, který dokončí výběrem vhodného zapínání, knoflíčků, šicích nití či manžet. Krejčovství šije oblečení jak strojově (made-to-measure), tak ručně (bespoke), čímž vychází vstříc i těm klientům, kteří nemají konfekční postavu.

Módou to u nás nekončí! TESSUTO do „nového kabátu“ s radostí oblékne i váš domov. V TESSUTO pro vás ušijí nové moderní polštáře, přehozy na postel nebo závěsy. Pro vaši oblíbenou pohovku pak vyberou nové čalounění z prémiových látek, které bude perfektně padnout ke zbytku interiéru.