Chuť a vůně Velikonoc na talíři

Bochánky, sladké koláče nebo mazance. Víte, že toto jarní obřadné pečivo připomíná svým zakulaceným tvarem právě slunce, které má stejně jako tyto lahůdky zlatavou barvu? Ať už ale budete péct na Velikonoční pondělí cokoliv, pomocníci z dílny Potten & Pannen – Staněk rádi přiloží ruku k dílu!

Nordic Ware, Forma na pečení – velikonoční zajíček, stříbrná, 710 ml

Upečte si roztomilého zajíčka díky špičkové dvoudílné formě značky Nordic Ware. Svým krásným motivem se hodí nejen na slavnostně prostřenou velikonoční tabuli, ale potěší kdykoliv během jara. Kvalitní litý hliník umožňuje perfektní rozložení tepla i nenáročnou údržbu. Tohoto pomocníka o objemu 710 ml získáte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 929 Kč.

Nordic Ware, Forma na pečení velikonoční beránek, stříbrná, 710 ml

Dvoudílná forma na pečení velikonočního beránka od americké značky Nordic Ware je vyrobena z odolného hliníku s perfektním rozložením tepla. Nepřilnavý povrch zajišťuje lehké vyklopení upečeného těsta z formy i snadnou údržbu. 3D formu o objemu 710 ml pořídíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 929 Kč.

Nordic Ware, Forma na 6 zajíčků Baby Bunny, toffee, 1 l

Hliníková forma na šest zajíčků ve formě cup caků od americké společnosti Nordic Ware je ideálním společníkem ke stylovým oslavám jara. Kulatý plát v barvě mléčný karamel má kvalitní nepřilnavý povrch, který je ideální pro perfektní rozvod tepla a snadné vyklopení dortíků. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 1 590 Kč.

Villeroy & Boch, Spring Awakening talíř na vejce se slepičkou, Ø 20 cm

Porcelánový talíř na servírování šesti vařených vajec pochází z dílny německé porcelánky Villeroy & Boch a její velikonoční kolekce Spring Awakening. Na okraji talíře jsou hlavními motivy květy narcisů, tulipánů a sněženek. Dominantou je pak porcelánová slepička sedící ve středu nádobí. K zakoupení v prodejnách Potten & Pannen – Staněk a na e-shopu www.pottenpannen.cz za 1 395 Kč.