Funkční a přitom stylové modely pro sport

Chcete letošní konec zimy prožít více sportovně? Motivujte se ke sportovním výkonům třeba i novým funkčním oblečením. Není nad to, cítit se při sportu příjemně, a jako bonus vypadat stylově. Objevte trendy modely z nových jarních kolekcí a udělejte si radost hezkým sportovním kouskem.

Rozlučte se se starými tepláky a vytahaným tričkem a doplňte svůj šatník o nové sportovní oblečení. To by mělo být příjemné, elastické a především pohodlné. Funkční oblečení je vyráběné ze speciálních materiálů, které zajistí tělu stálou teplotu a odvedou pot z povrchu těla, díky čemuž se budete při sportu cítit příjemně.

V aktuálních jarních kolekcích najdete funkční, a přitom stylové modely, ve kterých se rozhodně nebudete stydět ve fitku ani při ranním běhu. Jednobarevné, nebo vzorované kousky, oblečení v sytých barvách i v neutrálních tónech – výběr je jen na vás.

Po jakých sportovních kouscích se při nákupu vyplatí poohlédnout? Určitě po pohodlném sportovním topu či tričku. Do proměnlivých jarních dnů se hodí spíš modely s dlouhým rukávem, přes které můžete obléknout volnější mikinu nebo sportovní bundu.

Stejně důležitý je také výběr sportovních legín či tepláků. Na většinu sportů se hodí spíš kousky, které perfektně obepnou vaši postavu a při cvičení nepřekáží. Ale třeba u jógy a relaxačního cvičení oceníte i lehké volnější kalhoty.

Nezapomeňte ani na kvalitní tenisky, které vám zaručí dostatečnou výdrž a pohodlí při sportu, a navíc hezky doladí váš kompletní sportovní look.