Kongres MYSL TĚLA, který bude pojednávat o inteligenci buněk a jejich paměti, se uskuteční již v březnu!

Ještě toho víme stále málo o svém těle, o funkci mozku a našich buňkách. Mnohé osvětlí vědecko-somatický formát kongresu MYSL TĚLA s podtitulem Buněčná inteligence a paměť, který se uskuteční v sobotu 11. března 2023 v Top Hotelu Praha. Bude především pojednávat o potenciálu lidské buňky, ale také o období, kdy jsme ještě neměli nervovou soustavu i o kvantové mysli.

Kongresu se zúčastní mezinárodně uznávaní nestoři prenatální a perinatální, aby se podělili o své vlastní poznatky a zkušenosti. Seznámí účastníky s fascinující syntézou nejnovějších lékařských výzkumů z oblasti fyziologie, epigenetiky i kvantové fyziky. Hlavním řečníkem bude kanadský psychiatr Dr. Thomas Verny, který pochází z Československa. Bude hovořit o důkazech základu naší odolnosti a zdravého šťastného života, který se tvoří již před naším narozením. Tento proces se spouští již  samotným početím. Potvrzuje, že paměť a inteligence nejsou jen záležitostí mozku, ale každé naší buňky. Tento velmi moudrý a zkušený muž přednášel na nejprestižnějších univerzitách po celém světě. Do země svého původu přijíždí po mnoha letech, aby se s námi podělil o své praxí ověřené poznatky a vědecké důkazy, které do současné doby nashromáždil.

Hosté panelové diskuze budou:

Dr. med. Ludwig Janus je hlavou mezinárodní studijní skupiny pro prenatální psychologii a medicínu „Institut für Pränatale Psychologie und Medizin“ v Německu.

Olga Gouni se zabývá vzděláváním a výzkumem na poli společenských a humanitních věd se zvláštním zaměření na výzkum v oblasti prenatálních věd. Založila Prenatální výzkumný ústav SOPHIA a mezinárodní časopis International Journal of Prenatal & Life Sciences.

Kongres MYSL TĚLA je po celou dobu konání tlumočen z anglického do českého jazyka a naopak.

Křest knihy Mysl celého těla proběhne v rámci kongresu

Thomas Verny vydal již osm knih a hned první Tajemství nenarozeného dítěte se stala světovým bestsellerem. Součástí kongresu bude i křest české verze jeho nejnovější knihy The Embodied mind, česky Mysl celého těla. Vydavatelem v českém jazyce je nakladatelství Bohemica Books. Kmotry knihy budou MUDr. Helena Máslová, MUDr. Radkin Honzák, CSc., Bára Nesvadbová a řada dalších zajímavých hostů.

Podrobnější informace o akci, včetně kompletního programu, najdete na webových stránkách: www.thomasverny.cz.