Jak být za hvězdu plesového parketu

Letošní plesová sezóna se blíží. Už se vám v šatníku blýská večerní róba, ale pořád nevíte, jaký typ společenské obuvi k ní zvolit? Objevte novinky z kolekce Deichmann a vklouzněte do stylových střevíčků, které perfektně doladí váš look.

Kolekce přeje odvážným barevným modelům. Prosté černé lodičky tentokrát ponechte v botníku a sáhněte po atraktivním trendy kousku. Staňte se hvězdou parketu v poutavé obuvi na podpatku. Vybírat můžete ze široké škály modelů – klasických lodiček, sandálků, sling-back modelů a střevíčků s pásky přes nárt či kolem kotníku. V nadčasovém modelu v úzkém střihu do špičky bude vaše noha vypadat půvabně a elegantně.

Plánujete se protančit plesem až do rána? V tom případě určitě oceníte společenskou obuv na středním blokovém podpatku. Hitem sezóny jsou také tzv. „kitten heels“, u nás známé pod označením „kačenky“.

Kolekci dominují především modely v něžných pastelových a ve výrazných sytých barvách. Najdete v ní ale i černou klasiku nebo neutrální kousky v pudrových odstínech. Pozadu nezůstávají ani třpytivé metalické tóny. Materiály v podobě saténu, imitace semiše či lesklé kůže dodávají této společenské obuvi na výjimečnosti. V kombinaci se štrasovým a kovovým zdobením se z ní stává nesmírně stylová záležitost.

Důležitým prvkem plesového outfitu je také slavnostní kabelka. Doplňte svoji róbu elegantním psaníčkem z kolekce Deichmann, do kterého hravě ukryjete všechny nezbytnosti.

Dovoluji si vám zaslat ukázku slavnostní obuvi a kabelek z aktuální kolekce Deichmann.