SOUTĚŽ: Vyhrajte 1000 Kč na nákup u Bushmana!

Udělejte si vzájemnou radost – nejen na Valentýna. Valentýn je svátek lásky. Jedni jej odsuzují, druzí s nadšením přijímají. Ať už patříte do kterékoli skupiny, jisté je, že vyznání lásky neslýcháme každý den. A proto by měla být mimořádná…

Pokud nechcete svou pozornost stočit obligátním k trenýrkám se srdíčky nebo bonboniérám, které neurazí, ale ani nenadchnou, podívejte se k Bushmanovi.

Máme dárky pro všechny. Na své si přijdou dobrodružné duše, prahnoucí po toulkách přírodou, domácí kutilové i ti, kdo souzní s ruchem velkoměsta. Kolekce oblečení z přírodních materiálů jsou důkazem toho, že i pohodlí může dobře vypadat, a praktické doplňky okoření i tu nejvšednější událost. 

S radostí vás doprovodíme na jakoukoli z cest – ať už to bude expedice, procházka, cesta do práce nebo lov dárků k Valentýnu.

Soutěžní otázka: Které hodnoty BUSHMAN vyznává?

a) Víra, láska, naděje, elegance, respekt

b) Respekt, nadhled, nezávislost, pravda, svoboda

c) Vtip, inteligence, stabilita, zdraví, čest

Nápovědu hledejte na www.bushman.cz

Odpovězte zde, ale pozor, soutěžíme jen do 14.2. 2023 do 12:00.

Radosti pro něho i pro ni:

Náramek GREY

4 řady korálků, které ale nejsou korálky, nýbrž semínka slzovky obecné, přezdívané „Jobovy slzy“. Jsou ručně navlékaná na drátek, díky němuž se dokonale přizpůsobí jakémukoli zápěstí.

Košile FIORDLAND

Těžká a bytelná košile v dřevorubeckém stylu dávno nepatří jen do lesa! Dodá parádní pohodlí i chlapskou jiskru.

Svetr GISELLE

Prodloužený pletený svetr lichotí postavě, a díky 100% bavlně jej lze nosit bez obav z nenáviděného kousání a škrabání. Jednoduchý střih pozdvihuje vyplétaný pásek.

TACTICAL SHOVEL

Nožík, schovaný v této multifunkční lopatě, zdaleka není jediným nářadím, které ukrývá. Dalším je třeba klíč na matky, šroubovák, prorážecí hrotem, pilka, křesadlo nebo píšťalka. Zkrátka multifunkční hračka; a ty muži obzvlášť rádi!

Zástěra MASTER

Zástěra MASTER je určená skutečným mistrům… a nejen těm u grilu! Ocení ji třeba i kutilové v dílnách – je z bavlněného plátna a má povoskovaný povrch, aby spolehlivě odpuzovala vodu.

Batoh NOEMI

Vysoce elegantní minimalistický batoh ze 100% kůže, která vyniká svým zpracováním, je maximálně příjemný na dotek, a i tomu nejobyčejnějšímu outfitu dodá na jedinečnosti.

Výhra: 1000 Kč na nákup u Bushmana v podobě voucheru