Tuhá tělová másla NATAVA si vaše pokožka zamiluje. Vyzkoušejte nový rozměr péče o tělo

Už jste někdy vyzkoušeli tuhé tělové máslo? Pokud ne, omrkněte sortiment české přírodní a bio kosmetiky Natava. Aktuálně tu najdete tři varianty (Síla ovoce, Vůně Orientu, Květinová zahrada, á 299 Kč), které si vás podmaní jedinečnou konzistencí, složením i blahodárnými účinky na vaši pokožku. Stejně jako u všech ostatních výrobků Natava se můžete spolehnout i na udržitelnou a šetrnou výrobu. Kvalitou, zpracováním i designem přímo vybízejí, aby se staly oblíbenými dárky pro vaše blízké.

V originální ekologické papírové krabičce s přírodním designem se ukrývá tělové máslo výjimečné receptury inspirované přírodou a nejnovějšími vědeckými poznatky. Základ másla tvoří bambucké a kakaové máslo. Bambucké máslo je vhodné pro všechny typy pleti, obsahuje vitamín E, působí protizánětlivě a dokonale vyživuje pokožku, kakaové máslo navíc pokožku chrání a podílí se na regeneraci kožních buněk. Tuhá tělová másla Natava obsahují také blahodárné oleje  - např. pupalkový, nimbový, arganový, avokádový či olej z meruňkových jader nebo pšeničných klíčků. Nechybí ani vzácné esenciální oleje, jako je hřebíčkový a cypřišový.

Tělová másla pokožku dokonale vyživí a zvláční, díky čemuž bude heboučká na dotek, a navíc podpoří její přirozený ochranný filtr.

Tělová másla vás zahalí nádhernou vůní. Během okamžiku se přenesete do vzdálených orientálních zemí, vychutnáte si neuvěřitelnou svěžest čerstvého ovoce, nebo se vydáte po stopách omamné vůně rozkvetlé zahrady.

Jak je nejlépe použít?

Tuhá tělová másla si doslova zamilujete. Oproti klasickým tělovým šlehaným máslům se jejich nanášení stane skutečným požitkem. Využijte, že ve společnosti vaší pokožky začnou tát, a vy si tak můžete dopřát jedinečnou hydrataci pokožky i oblíbenou masáž. Přesně to vám vykouzlí dobrou náladu i po tom nejnáročnějším dni.

Tuhá tělová másla můžete uschovat do praktické hliníkové mýdlenky, která se hravě vejde do kabelky, batohu nebo kufru sbaleného na dovolenou k moři.

Více informací: https://www.union-cosmetic.cz/tuha-telova-masla