Ochranu proti modrému světlu poskytuje Uriage

V průměru trávíme 6 hodin denně před obrazovkou nebo monitorem. Tím se modré světlo stává jedním z hlavních vnějších faktorů zodpovědných za stárnutí pokožky. Uriage představuje řadu AGE PROTECT, která posílí ochranu všech uživatelů proti modrému světlu.

Nabídka značky Uriage se skládá z pleťové a tělové kosmetiky, ale i z přípravků pro ochranu před sluncem a pro citlivou pokožku malých dětí. Všechny přípravky Uriage jsou hypoalergenní, nekomedogenní a bez parabenů. Termální voda pomáhá pleť a pokožku těla zklidnit, zabraňuje jejich dehydrataci a posiluje kožní bariéru. Hýčkejte se i vy přípravky Uriage a ciťte se skvěle ve své vlastní kůži!

Jedinečné vlastnosti z přírody

Unikátní složení vody termálního pramene Uriage umožňuje vytvořit na pokožce ochrannou bariéru. Sílu přírodních aktivních vlastností vody Uriage dokážou naše dermatologické laboratoře přenést i do kosmetických produktů, které se tak vyznačují čistotou, schopností spolehlivé ochrany a vysokou účinností.

Novinka: URIAGE AGE PROTECT

Kompletní řada produktů péče o pleť, založená na patentovaném principu ochrany proti negativnímu vlivu modrého světla. Systém, využívající účinků retinolu, kyseliny hyaluronové a rostlinných výtažků, omezuje působení vnějších škodlivých faktorů a úspěšně pomáhá bojovat proti známkám stárnutí pleti.

Pramen termální vody Uriage najdete ve francouzských Alpách. Jak dlouho vyvěrá, sice není přesně zadokumentováno, ale již druhé století ho vyhledávají lidé přímo v srdci vesničky Uriage-les-Bains, kde roku 1823 vznikly lázně, které se staly v průběhu let populární destinací. Navštěvovala je i legendární Coco Chanel. Regenerační účinky vody Uriage jsou posíleny díky unikátnímu obsahu minerálů a stopových prvků. 

 Zdroj: Dr.Max