České Miss se zamilovaly a asi nadlouho

Každou vítězku soutěže krásy prý dříve či později postihne takzvaná „missí“ nemoc, kdy vymění stávajícího partnera za „nový model“. Většinou si nepohorší, spíš naopak. Úřadující krásky z České Miss už to udělaly. I když, jak se to vezme...
Nechme teď stranou jejich soukromí, i když i tam se dá jistě mluvit o těžké konkurenci. Modelky totiž jezdí po světě, seznamují se, potkávají zajímavé lidi. Nedávno se například vrátily z italské Monzy, kde byly na pozvání týmu Charouz Racing System v zákulisí F1 i F2. Není se čemu divit, že na nich i slavní jezdci mohli oči nechat. Ale to je teď vedlejší, to ať si kočky vyřídí doma. Lea Šteflíčková, Jana Šišková i Tereza Křivánková se přesto zamilovaly a vypadá to dokonce na lásku na první pohled.
Jejich vyvolenou je Hyundai Kona. Vůz kráskám přesně sedl, což samozřejmě není žádná velká záhada. Kona je opravdu sexy a navíc jedno z nejbezpečnějších aut na trhu. „Nikdy jsem si nemyslela, že budu mít tak krásné auto, jako je Hyundai Kona. Nejvíc se mi na ní líbí světla a má sexy zadek,“usmívala se Česká Miss Lea Šteflíčková, která přiznala, že tento vůz je pro ni jako stvořený. „Když auto řídím, připadám si sexy a svá.“ Dlouhonohá kočka věří, že až si bude pořizovat další vůz, bude to právě Kona, případně nějaký sporťák. I tento požadavek už dnes Hyundai splňuje, měnit oblíbenou značku určitě nebude důvod. Je vidět, že nový majitel České Miss to s úrovní soutěže a cen také myslí vážně.