Šest tipů na třpytivé valentýnské dárky

Po roce se opět blíží svátek všech zamilovaných. Svatý Valentýn pomalu klepe na dveře, a i když se jedná o svátek, který u nás nemá dlouholetou tradici, má mnoho příznivců. Ti intenzivně přemýšlejí, jak co nejlépe obdarovat svou drahou polovičku. Pokud se to týká i vás, máme pro vás originální inspiraci. Dárek, kterým zaručeně potěšíte každou ženu, je samozřejmě šperk. To je stará známá pravda a své o tom vědí v  Antique Cinolter, který působí na českém trhu již 30 let. Ať už zvolíte některý z kousků ozdobených tradičními srdíčky nebo náušnice či prsten s rudými kameny, rozhodně nebudete litovat. V nabídce Antiques Cinolter najdete spoustu nádherných šperků, jeden hezčí než druhý. A jestli je vaše láska opravdu velká, můžete se porozhlédnout po diamantech, ty jsou totiž investicí na celý život. Jak kdysi prohlásila herečka Zsa Zsa Gaborová: „Nikdy jsem nepociťovala k žádnému muži takovou nenávist, abych mu vrátila diamanty.“

Pokud se pro ten správný šperk neumíte rozhodnout, máme pro vás pár tipů na ty nejkrásnější valentýnské dárky.

Náušnice růžičky - Náušnice vyrobené ze žlutého 14karátového zlata a řezaného mořského korálu do tvaru plastických růžiček, 6 500 Kč.

Zlatý prsten s turmalíny a diamanty - Prsten vyrobený ze žlutého 14karátového zlata zdobený pěti turmalíny a šesti diamanty 8/8 brusu, 22 000 Kč.

Zlatý prsten se syntetickým rubínem a diamanty - Prsten vyrobený v kombinaci žlutého a růžového 14karátového zlata zdobený syntetickým rubínem, v němž je zasazený starobrusný diamant vážící 0,06 ct. Po stranách ho doplňují další starobrusné diamanty, 28 000 Kč.

Zlatý prsten chopard - Prsten „srdce“ značky Chopard z kolekce Happy Diamonds, zhotovený ze žlutého 18karátového zlata, 28 000 Kč.

Zlaté náušnice s rubíny a diamanty - Visací náušnice vyrobené ze 14karátového žlutého zlata s přírodními rubíny smíšeného kapkovitého brusu, 280 000 Kč.

Stříbrné párové svícny - Krásné stříbrné párové svícny s dolním okrajem zdobeným figurálním a rostlinným prolamovaným reliéfem, 26 000 Kč.

Více informací naleznete na https://antiquesprague.cz.